M
mniszek
Gość
Wszystko podtrzymuje czasu, zobaczysz, że szybko wrócisz do formy. Ja Ci opowiem jak było u mnie. Zawsze byłam szczupła, ważyłam ok 55 kg. W cięży dobiłam do 75 kg. Czułam się dość ociężała. Minęły 2 lata odkąd urodziłamMam wrażenie, że wiele kobiet ma podobne odczucia, tylko boi się o tym mówić głośno - więc wyrzuty sumienia się nasilają
Kopniaki też nie są dla mnie jakieś bardzo przyjemne, szczególnie, jak córka się przekręca jak kurczak na rożnie. Za każdym razem jak chodziłam na pobrania krwi i pielęgniarki się zachwycały, że pewnie tak fajnie kopie, miałam minę tak zbolałą, że musiałam się hamować. A teraz na koniec jeszcze doszły fizyczne dolegliwości dość ostre i już mi wszystko opada - niby wiedziałam, jak ciąża wygląda, a i tak zawód dotyczący wyglądu czy sprawności jest silny (hormony na pewno nie pomagają ). Liczę, że po ciąży uda mi się z tym uporać.
(SN). Ważę mniej niż przed ciążą, nie mam na brzuchu rozstępów. Nie stosowałam żadnych diet po urodzenia mojego Dziecka, po prostu organizm sam doszedł do siebie. Organizm kobiety po porodzie potrzebuje czasu. Wiesz pewnie jak wygląda połóg. Nie jest to łatwy czas ale każda kobieta, która ma dziecko przez to przeszła.
W którym miesiącu ciąży jesteś?