reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pan Kotek było chory...:(

reklama
ninja ty zawsze cos odpowiedniego znajdziesz:-D:-D:-D!..
.no więc jak to było giza?? ;-)
niekat duuuzo zdrówka dla Marcello..niech mu szybko przechodzi,nie swędzi..i ubywa krostek:tak::tak:

Ninja, a mojemu Jeremkowi oczy ropiały od urodzenia do 5 miesiąca, a M chyba czytał te same porady co Ty i nie chciał pod koniec:dry: To by jedynie świadczyło, że nieodparta chęć też może skutkować tym ropieniem oczu:-D;-)A zapalenie ucha to wiadomo, że od innych "form aktywności" seksualnej:eek:;-):eek: I teraz leczenie : złapać "sprawcę" i zawiązać w supełek:-p;-);-)

Giza - kiedys ktoś wkleił listę zabobonów ciążowych i tam było napisane, że jak ktoś się bzyka w 8 i 9 miesiącu ciążyu to potem oczka bedą dziecku ropiały... ;-);-);-)
Zdrówka dla Milenki! :-)
He he, wydało się ;-)
Ninja, a mojemu Jeremkowi oczy ropiały od urodzenia do 5 miesiąca, a M chyba czytał te same porady co Ty i nie chciał pod koniec:dry: To by jedynie świadczyło, że nieodparta chęć też może skutkować tym ropieniem oczu:-D;-)A zapalenie ucha to wiadomo, że od innych "form aktywności" seksualnej:eek:;-):eek: I teraz leczenie : złapać "sprawcę" i zawiązać w supełek:-p;-);-)
Złapać to jeszcze, ale zawiązać :szok:

Ale się uśmiałam :-) :-) :-) no nie wiem dziewczyny bo my w 8 i 9 miesiacu również sie przytulaliśmy i oczka małemu nie ropieją :p No a z tym zawiązaniem to chyba jednak ciężko by było. Bo pewnie by sie chłop wyrywal :-)

Mila dziś o 4tej obudziła mnie potwornym kaszlem. Jak wstałam, to spała, ale po chwili znowu kaszel. Potem coraz częściej. W końcu o 5tej zrobiłam jej inhalacje i od tego momentu może ze dwa razy jeszcze zakaszlała, ale już tak lekko. Ja już nie zasnęłam. Babeczka poleżała potem, ale też już nie spała. No i nie wiem skąd ona ma tyle energii, bo potem spała tylko pół godzinki a teraz bryka zadowolona z życia.

dziewczyny Marcel jest tak potwornie zsypany ze nie mam już sił... na pupie jest tragedia... plecy i brzuszek całe w krosty i nawet na języczku ma dwie:-(, w uszkach, na oczku.... ja nie wiem kiedy jemu się to wszytsko zaleczy bo z tego co widze ma gorzej niż Oli a ona miała już źle... za pół godziny dzwonię do pediatry bo moim zdaniem samo smarowanie to za mało i trzebaby mu coś wiecj podać:-(najchetniej siedziałby na kolanach albo zeby go nosić i tylko ma chwile ze zachowuje sie normalnie.próbuje sie juz drapac ale ja pilnuje....spi w nocy nadal tragicznie:-(
a mnie od rana boli łeb i juz wysiadam:-:)zawstydzona/y::-(i niedobrze mi ciagle blee

reklama
Do góry