reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pamiatki, blogi, pamiętniki .........

reklama
Asia! Coć Cię pamięć zawodzi:wściekła/y:Najpierw przetrzymywałaś zdjęcia Marcinka z sesji a teraz bloga!:shocked2:Proszę się szybciutko poprawić!
A blog superowy!:tak:

Sylwia ja też :tak:
Wogóle ja też zbieram takie różne ważne rzeczy np. bransoletki szpitalne, pępki, szatki z chrztu, pierwsze ściete włoski,rysunki, zdjęcia itp. Ale już nie pilnuję dat ważnych wydarzeń i nie wypełniam ksiąg bo mi brak czasu a jak już mam chwilę to nie pamiętam części rzeczy a fajnie byłoby to spisac:tak:Jeszcze u córki początkowo pilnowałam potem przyszły smutne wieści i zmartwienia i jakoś to zeszło na dalszy tor ale może któregoś dnia się zbiorę i uzupełnię to wszystko:-)

Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y: Ja go wcale nie ukrywałam przed Wami. Po prostu tak wiele o naszych maluchach piszemy na forum, że nie chciałam Wam zawracać głowy jeszcze blogiem :-D Ale kilka dni temu była mowa o blogu Stokrotek ( też zaglądam :tak:), więc pomyślałam, że może do nas też czasem zerkniecie...
Kasia, może ja potrzebuję jakiegoś preparatu z lecytyną :confused::laugh2::laugh2::laugh2:
A co do pamiątek itp. to ja sobie planowałam, że będę zbierać i zapisywać, co się da... Tymczasem niestety nie ma na to wszystko czasu... Tradycyjnego pamiętnika na pewno nie dałabym rady prowadzić, a na takim blogu od czasu do czasu coś kliknę :-) Poza tym mam taki kartonik, do którego wrzucam co nieco. Mam opaski ze szpitala, pamiątki z chrztu, szatkę i świecę, pierwszy obcięty kosmyk włosków... Niedługo powędrują tam też Wasze prześliczne karteczki urodzinowe, bo jeśli jeszcze trochę poleżą w zasięgu rączek Marcinka, to już nie będzie co chować :-D

Ja też przyznaje że nie jestem na bierzaco z pisaniem na blogu :zawstydzona/y: często góre bierze lenistwo albo zaduża ilość postów na bb :-pi zasiedze się a później to już tylko lulu mi się marzy :-)a czasami poprostu nie mam weny nie wiem jak sklecić myśli w całość ....
Ja z koleji uwielbiam zbirać" pamiatki " fajnie jest później wrócić do "czegoś" powspominać ....... No i mam nadziej że w przyszłości moja dorosła wówczas córa :-)jak mnie o coś zapyta z dzieciństwa to będe mogła razem z nią usiąść i poszperać na blogu w celu znalezienia odpowiedzi .Ja już teraz wielu rzeczy nie pamietam "dokładnie" a za pare lat tojuż wogóle :-D pamięć jest krótka a ja chciałabym mieć zawsze taką mozliwość" powrotu do naszego maleństwa " za pare lat ........
ale nakręciłam :-)

reklama
doskonale zrozumialam o co chodzi:-) Super miec pamiatki,ja mam takich bardzo malo,a jeszcze jak ukradli mi torebke to maialm w niej branzoletke ze szpitala:-( Dlatego chce zeby i moja niunia miala do czego wpomieniami wrocic i tez zbieram roznosci...Mamy nawet dwa rysunki wykonane przez Ptysie:-D

Do góry