My may dwa albumy -jeden dostaliśmy taki na pierwszy rok życia a drugi kupiłam na 5 lat - PIEKNY ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes-KUP OD WYDAWCY (142459509) - Aukcje internetowe Allegro - jest super i zdecydowanie nie jest na niego za późno
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska juz poprosilam kolezanke by mi taki kupila...przynajmniej nie bede ganiac po sklepach... I nawet zaplacic nie bede musiala bo chce go sprezentowac Noemi...Przy okazji dokupi jeszcze jeden dla swojej chrzesnicy na chrzest...Baska-jeden link a tyle dobrego...
Ciesze sie że pomogłam jak bym wiedziala że sie nam uda spotkać to sama bym taki Noemi w prezencie kupiła
Ja tam zdjęć za bardzo nie wklejam bo mamy od tego dwa wielkie albumy na same zdjęcia a na następne wywoływanie trzeba szykować trzeci nie wspomnę już o zdjęciach na kompie...muszę się tylko zmobilizować żeby wszystko powklejać bo wypełniłam go wybiórczo
Ja tam zdjęć za bardzo nie wklejam bo mamy od tego dwa wielkie albumy na same zdjęcia a na następne wywoływanie trzeba szykować trzeci nie wspomnę już o zdjęciach na kompie...muszę się tylko zmobilizować żeby wszystko powklejać bo wypełniłam go wybiórczo
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Przeglądałam dzisiaj "zaniedbane" wątki i trafiłam na ten właśnie... Myślę, że można go odświeżyć, bo po roczku przyszedł czas na wspomnienia, gromadzenie różnych pamiątek. Warto się podzielić pomysłami, może coś od siebie zgapimy? :-)
Ja chyba nigdzie do tej pory nie wspominałam, że od pół roku prowadzę blog - wpisów za wiele nie ma, bo nie mam na to czasu, ale to taki pamiętnik dla rodzinki i przyjaciół rozrzuconych po Polsce i Europie :-) Jeśli miałybyście ochotę czasem zerknąć, to zapraszam pod adres http://www.naszmarcin.naszbobas.pl
Ja chyba nigdzie do tej pory nie wspominałam, że od pół roku prowadzę blog - wpisów za wiele nie ma, bo nie mam na to czasu, ale to taki pamiętnik dla rodzinki i przyjaciół rozrzuconych po Polsce i Europie :-) Jeśli miałybyście ochotę czasem zerknąć, to zapraszam pod adres http://www.naszmarcin.naszbobas.pl
patrycja24berlin
Asiu super blog..Cos Ty taka i nam tak dlugo o tym nie mowilas???Oj,oj,oj a tak ladnie tam :-)
patrycja24berlin
Cicha ja tez niby chcialam pisac ale do dzis nic nie napisalam
reklama
Podziel się: