reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Owulacja

Dziewczyny ręka mi się trzesie zrobiłam test przed chwilą nie z porannego moczu ale coś mnie tchnelo i czy ja tu widzę druga kreskę? Dziś 29 dzień cyklu od dnia ostatniej miesiaczki zerknięcie? Apatarem. Nie mogłam złapać na żywo jest bardziej widoczna

Załączniki

• 20220207_125037.jpg
    20220207_125037.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 110
  • 20220207_125029.jpg
    20220207_125029.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 114
reklama
Dziewczyny ręka mi się trzesie zrobiłam test przed chwilą nie z porannego moczu ale coś mnie tchnelo i czy ja tu widzę druga kreskę? Dziś 29 dzień cyklu od dnia ostatniej miesiaczki zerknięcie? Apatarem. Nie mogłam złapać na żywo jest bardziej widoczna
tes o czulosci 10 czy 25? No ja tam widze kreske i to nawet rozowa ;), ale test do powtorki jutro rano ;) a najlepiej jak masz mozliwosc polecialabym na bete.

tes o czulosci 10 czy 25? No ja tam widze kreske i to nawet rozowa ;), ale test do powtorki jutro rano ;) a najlepiej jak masz mozliwosc polecialabym na bete.
Czułość 10 tezz widzę blady róż mam zawał normlanie ręce mi się trzesa.. Mama ten sam test który robiłam 2 dni temu wyślę do porównania Kreski tam nie widać 😱

Załączniki

• 20220207_125535.jpg
    20220207_125535.jpg
    1 021,1 KB · Wyświetleń: 94
  • 16442357219525244948128632901073.jpg
    16442357219525244948128632901073.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 90
W takim razie powodzenia jutro! :)
Dziękuję 😍Niedowiezam że się udało.. Nie moge powstrzymać w sobie emocji boję się że jeszcze nic nie stwierdzone a przez ten stresik coś się wydarzy tyle się na czytałam o tych ciążach biochemicznych i wczesnych poronieniach ze tylko to mam w głowie teraz..

Dziękuję 😍Niedowiezam że się udało.. Nie moge powstrzymać w sobie emocji boję się że jeszcze nic nie stwierdzone a przez ten stresik coś się wydarzy tyle się na czytałam o tych ciążach biochemicznych i wczesnych poronieniach ze tylko to mam w głowie teraz..
Rozumiem Cie doskonale, tez po jednej biochemicznej mialam niepokoj w glowie :) Poki co staraj sie na chlodno do tego podejsc, zajmij sie czyms innym i czas Ci zleci do jutra :)

reklama
Rozumiem Cie doskonale, tez po jednej biochemicznej mialam niepokoj w glowie :) Poki co staraj sie na chlodno do tego podejsc, zajmij sie czyms innym i czas Ci zleci do jutra :)
Jakoś przeżyłam ten dzień dziś test z rana i poleciałam na bete Ale w naszej przychodni nie wiedzieli ze taki wynik można robić w labolatorium c ciekawe co to przyjdzie 🙈 pomożesz z odczytem? Dostałam jakąś kartę żeby na stronie się zalogować to przyjdzie jeszcze dziś ten wynik a tak to dopiero jutro

Załączniki

• 20220208_073244.jpg
    20220208_073244.jpg
    787,7 KB · Wyświetleń: 94
Do góry