reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Owulacja

wyglada na to, ze zblizasz do piku 😊 sprawdz jutro rano i pamietaj, ze kreska musi byc tak samo ciemna lub ciemniejsz od testowej 😊
Ja pierdziele jakie to trudne wszystko jest z pierwsza córka było tak że dzisiaj robimy i była nie patrzyłam czy płodne czy nie płodne a tu kurcze z drugim takie problemy ja jestem przerażona trochę tymi wszystkimi specyfikami tabletki biorę tzn kwas foliowy z witaminami od miesiąca tu teraz próbuje z tymi paskami bacznie obserwuje swoje ciało normlanie szok 🙈😊 jutro test zrobię około godz 12 żeby nie z rana bo mówią że z rana są nie prawidłowe i dam znać bo został mi jeden pasek tylko 🙊😊

reklama
Ja pierdziele jakie to trudne wszystko jest z pierwsza córka było tak że dzisiaj robimy i była nie patrzyłam czy płodne czy nie płodne a tu kurcze z drugim takie problemy ja jestem przerażona trochę tymi wszystkimi specyfikami tabletki biorę tzn kwas foliowy z witaminami od miesiąca tu teraz próbuje z tymi paskami bacznie obserwuje swoje ciało normlanie szok 🙈😊 jutro test zrobię około godz 12 żeby nie z rana bo mówią że z rana są nie prawidłowe i dam znać bo został mi jeden pasek tylko 🙊😊
tylko, zeby nie byl poranny mocz, ale kazdy nastepny juz mozesz smialo testowac 😊 i najwazniejsze, zeby podejsc do tego z lekka glowa 😊

Hej właśnie zrobiłam test zerknij w wolnej chwili według mnie kreski są takie same lub nawet ciut mocniejsza 😊

Załączniki

• 16431159801192679096558572911406.jpg
    16431159801192679096558572911406.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 59
  • 20220125_140334.jpg
    20220125_140334.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 63
  • 16431160524158817511751134459482.jpg
    16431160524158817511751134459482.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 61
Hej właśnie zrobiłam test zerknij w wolnej chwili według mnie kreski są takie same lub nawet ciut mocniejsza
Hej dziś przeprowadziłam test ciążowy minęło 8 dni od stosunku i owulacji (z paska) test ciążowy negatywny podłamałam się jedna negatywna krecha ani cienia drugiej ☹️ czy jest jeszcze szansa żeby się łudzić 😔

Hej dziś przeprowadziłam test ciążowy minęło 8 dni od stosunku i owulacji (z paska) test ciążowy negatywny podłamałam się jedna negatywna krecha ani cienia drugiej ☹️ czy jest jeszcze szansa żeby się łudzić 😔
Myślałam że już będę w tej ciąży gdyż dwa dni temu mocno drażnił mnie plyn do spryskiwaczy szyb w samochodzie że aż zbierały mi się sliny do wymiotów i okrywalam nos szalikiem w takcie jazdy do tego przestały mnie po owulacji bolec sutki a zaczela się cała tkliwość piersi nie mocno ale są obolale ja chyba. W głowę dostanę.. Mąż też mnie nakręca niepotrzebnie bo też by chciał drugie i twierdzi że rzekomo teraz będę w ciąży z eon to czuje a test okazał się dzisiaj negatywny bardzo mnie to załamało 😔

Ten mocny pasek, na tescie owulacyjnym to dopiero sygnal, ze owulacja moze nastapic w przeciagu 24 do 36 godzin po piku. Wiec raczej powiedzialabym, ze jesli owulacja wystapila to byla 26/27 stycznia, wiec jestes dopiero 5-6 dni po owulacji, samo zagniezdzanie zarodka trwa od 6 dni w gore, wiec niemozliwym jest, aby test wykazal teraz cokolwiek.

Wychodzi na to, ze miesiaczki mzoesz sie spodziewac okolo 9 lutego, wiec to jeszcze ponad tydzien. Poczekaj spokojnie z testem do dnia miesiaczki i wtedy bedziesz miala pewnosc, a jesli chcesz wiedziec wczesniej to na poczatku przyszlego tygodnia udalabym sie na bete.

Ten mocny pasek, na tescie owulacyjnym to dopiero sygnal, ze owulacja moze nastapic w przeciagu 24 do 36 godzin po piku. Wiec raczej powiedzialabym, ze jesli owulacja wystapila to byla 26/27 stycznia, wiec jestes dopiero 5-6 dni po owulacji, samo zagniezdzanie zarodka trwa od 6 dni w gore, wiec niemozliwym jest, aby test wykazal teraz cokolwiek.

Wychodzi na to, ze miesiaczki mzoesz sie spodziewac okolo 9 lutego, wiec to jeszcze ponad tydzien. Poczekaj spokojnie z testem do dnia miesiaczki i wtedy bedziesz miala pewnosc, a jesli chcesz wiedziec wczesniej to na poczatku przyszlego tygodnia udalabym sie na bete.
Kurcze ale współżycia nie było w dniach 26-27 było 22,23 i 24 ostatnie współżycie później mąż miał wyjazd delegecyjny dopiero wraca dziś :(

reklama
Do góry