Madziulek169
Fanka BB :)
Plemniki sa w stanie przezyc nawet kilka dni, wiec szansa na zaplodnienie jest No nic mi nie pozostało jak za tydzień zrobić kolejny test choć szansa pewnie jak 1 do 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plemniki sa w stanie przezyc nawet kilka dni, wiec szansa na zaplodnienie jest No nic mi nie pozostało jak za tydzień zrobić kolejny test choć szansa pewnie jak 1 do 10
Zamęczę cie pewnie ale czuję w tobie wsparcie ja wiem ze tłumaczyłaś że za wcześnie na test No ale wiadomo jak się tak pragnie to nie można wytrzymać No i zrobiłam dzisiaj tylko ze wyszło coś nie bardzo rozumiem co wyszła druga kreska bardzo biała i czy to czasem nie jest znacznik? Rozebrałam ten test nie ma pod tą kreska żadnego plastiku co by miał zrobić odcisk czy przebijać..Plemniki sa w stanie przezyc nawet kilka dni, wiec szansa na zaplodnienie jest
ten test wygląda i jest na 100 % zalany na 3 zdjęciu . Testów kochana się nie rozbiera bo po co ? . Życzę Ci tych II kresek z całego serca ale nie wmawiaj sobie bo później się załamiesz. Na 1 pierwszych zdjęciach to kreska fabrycznaZamęczę cie pewnie ale czuję w tobie wsparcie ja wiem ze tłumaczyłaś że za wcześnie na test No ale wiadomo jak się tak pragnie to nie można wytrzymać No i zrobiłam dzisiaj tylko ze wyszło coś nie bardzo rozumiem co wyszła druga kreska bardzo biała i czy to czasem nie jest znacznik? Rozebrałam ten test nie ma pod tą kreska żadnego plastiku co by miał zrobić odcisk czy przebijać..
Wyglada to na typowo fabryczna kreskę, nawet na forum ktos ostatnio wrzucal test z taka sama kreska. Kreska pozytywna bedzie rozowa, nie szara i nie bialaZamęczę cie pewnie ale czuję w tobie wsparcie ja wiem ze tłumaczyłaś że za wcześnie na test No ale wiadomo jak się tak pragnie to nie można wytrzymać No i zrobiłam dzisiaj tylko ze wyszło coś nie bardzo rozumiem co wyszła druga kreska bardzo biała i czy to czasem nie jest znacznik? Rozebrałam ten test nie ma pod tą kreska żadnego plastiku co by miał zrobić odcisk czy przebijać..
Zamęczę cie pewnie ale czuję w tobie wsparcie ja wiem ze tłumaczyłaś że za wcześnie na test No ale wiadomo jak się tak pragnie to nie można wytrzymać No i zrobiłam dzisiaj tylko ze wyszło coś nie bardzo rozumiem co wyszła druga kreska bardzo biała i czy to czasem nie jest znacznik? Rozebrałam ten test nie ma pod tą kreska żadnego plastiku by miał zrobić odcisk czy przebijać..Plemniki sa w stanie przezyc nawet kilka dni, wiec szansa na zaplodnienie jest
Na 3 zalany bo go wyrzuciłam do śmietnika i teraz podniosłam do zdjęcia jak wygląda teraz więc jednak znacznik tak myślałam . Łudze się jak głupia wiem że już sobie wkręcam ale nie potrafię nad tym zapanować dzięki za wsparcieten test wygląda i jest na 100 % zalany na 3 zdjęciu . Testów kochana się nie rozbiera bo po co ? . Życzę Ci tych II kresek z całego serca ale nie wmawiaj sobie bo później się załamiesz. Na 1 pierwszych zdjęciach to kreska fabryczna
Eh zwariuje chyba najlepiej jakiś usypiacz bym wzięła do dnia miesiaczki żeby te dni przespać i nie myśleć o tymWyglada to na typowo fabryczna kreskę, nawet na forum ktos ostatnio wrzucal test z taka sama kreska. Kreska pozytywna bedzie rozowa, nie szara i nie biala
Każda z Nas tak ma chce zobaczyć II kreski upragnione, nie jesteś sama a monitoring owulacji masz u ginekologa? Jeśli nie to od tego zacznij bo to,że masz to na pasku LH pokazane nie oznacza, że ta owulacja musiała akurat wystąpić. Może pęcherzyk Ci nie pęka?Na 3 zalany bo go wyrzuciłam do śmietnika i teraz podniosłam do zdjęcia jak wygląda teraz więc jednak znacznik tak myślałam . Łudze się jak głupia wiem że już sobie wkręcam ale nie potrafię nad tym zapanować dzięki za wsparcie
Ostatni raz u ginekologa byłam w maju pytałam o ciążę wtedy brałam antykoncepcję powiedział że z takimi jajnikami jakie ja mam to odstawiać i odrazu robić .. No ale na odstawienie zdecydowałam się teraz to moja druga owulacja po odstawieniu przed tem zrobiłam ogólne badania krwi jest wszystko wporzadku dlatego tak fisiuje wmawiam sobie ze jesteśmy młodzi zdrowi to co stoi na przeszkodzie to pierwsza moja przygoda z paskami lh testami ciążowymi tyle artykułów co się teraz na czytałam to nigdy w życiu z pierwsza córka planowana na luzie ze jak będzie to będzie spóźnił mi się okres 2 tygodnie zrobiłam. Jeden jedyny test odrazu były 2 kreski tego samego dnia wizyta u ginekologa. 6 tydzień bicie serduszka a teraz to się czuje jak bym zafiksowała na tym pukncje jak jakąś obsesjaKażda z Nas tak ma chce zobaczyć II kreski upragnione, nie jesteś sama a monitoring owulacji masz u ginekologa? Jeśli nie to od tego zacznij bo to,że masz to na pasku LH pokazane nie oznacza, że ta owulacja musiała akurat wystąpić. Może pęcherzyk Ci nie pęka?
Właśnie, po odstawieniu tabletek anty owulacje nie zawsze muszą wystąpić. Musi organizm dojść do swojego ładu po tym . Ja Cię rozumiem, też mam 7 letniego syna, który czeka na rodzeństwo. Ja przeszłam w grudniu cp i pękł mi jajowód, zostałam z 1 ale nie mam zamiaru się poddawaćOstatni raz u ginekologa byłam w maju pytałam o ciążę wtedy brałam antykoncepcję powiedział że z takimi jajnikami jakie ja mam to odstawiać i odrazu robić .. No ale na odstawienie zdecydowałam się teraz to moja druga owulacja po odstawieniu przed tem zrobiłam ogólne badania krwi jest wszystko wporzadku dlatego tak fisiuje wmawiam sobie ze jesteśmy młodzi zdrowi to co stoi na przeszkodzie to pierwsza moja przygoda z paskami lh testami ciążowymi tyle artykułów co się teraz na czytałam to nigdy w życiu z pierwsza córka planowana na luzie ze jak będzie to będzie spóźnił mi się okres 2 tygodnie zrobiłam. Jeden jedyny test odrazu były 2 kreski tego samego dnia wizyta u ginekologa. 6 tydzień bicie serduszka a teraz to się czuje jak bym zafiksowała na tym pukncje jak jakąś obsesja
Właśnie, po odstawieniu tabletek anty owulacje nie zawsze muszą wystąpić. Musi organizm dojść do swojego ładu po tym . Ja Cię rozumiem, też mam 7 letniego syna, który czeka na rodzeństwo. Ja przeszłam w grudniu cp i pękł mi jajowód, zostałam z 1 ale nie mam zamiaru się poddawać grunt to się nie poddawać a z tym trochę ciężko u mnie
Owulacje chyba mam bo w dniach kiedy kiedy powinna się pojawić zaobserwowałam ból sutkow dwukrotnie w poprzednim miesiącu i w tym to samo Miałam teraz bolą mnie piersi całe delikatnie ale to pewnie na miesiączkę.. Wow gratuluję takiej determinacji grunt to się właśnie nie poddawać No i nie schizowac za dużo tak jak jaWłaśnie, po odstawieniu tabletek anty owulacje nie zawsze muszą wystąpić. Musi organizm dojść do swojego ładu po tym . Ja Cię rozumiem, też mam 7 letniego syna, który czeka na rodzeństwo. Ja przeszłam w grudniu cp i pękł mi jajowód, zostałam z 1 ale nie mam zamiaru się poddawać