reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Owulacja

Dziewczyny czy wierzyć tym paska owulacyjnym dziś czuje ze mam owulacje zwiekszyl mi się śluz z pochwie boli mnie delikatnie podbrzusze tkliwość piersi się pojawiła a test owulacyjny pokazuje na brak dni płodnych według moich obliczeń dzisiaj powinna pojawić się owulacja objawy są a test pokazuje inaczej jak to interpretować?

Załączniki

• 20220124_145118.jpg
    20220124_145118.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 56
reklama
C
Kiedy zaczelas sprawdzac i co ile? Pik moze byc bardzo krótki i latwo go przeoczyc ;) Test wylapuje pik okolo 24-36 godzin przed peknieciem pecherzyka. Twoje objawy wskazuja jak najbardziej na dni plodne, ale wyglada na to, ze do samego pekniecia jeszcze nie doszlo. Spotkalam sie czesto z tym, ze po peknieciu pecherzyka sluz zmienia sie bardziej "suchy"niz przed sama owulacja :) codziennie o tej samej porze od 5 dni poprzednie paski mam na zdj ale już je wywaliłam niestety podeślę i podeślę osobno ten dzisiejszy dodam że wczoraj nie miałam żadnych objawów wręcz suchość pochwy a dzisiaj śluz kłucie podbrzusza i i tkliwość sutkow

Załączniki

• 20220122_130527.jpg
    20220122_130527.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 58
  • 20220124_145118.jpg
    20220124_145118.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 49
C
Kiedy zaczelas sprawdzac i co ile? Pik moze byc bardzo krótki i latwo go przeoczyc ;) Test wylapuje pik okolo 24-36 godzin przed peknieciem pecherzyka. Twoje objawy wskazuja jak najbardziej na dni plodne, ale wyglada na to, ze do samego pekniecia jeszcze nie doszlo. Spotkalam sie czesto z tym, ze po peknieciu pecherzyka sluz zmienia sie bardziej "suchy"niz przed sama owulacja :)dCodzziennie o tej samej porze od 5 dni poprzednie paski mam na zdj ale już je wywaliłam niestety podeślę i podeślę osobno ten dzisiejszy dodam że wczoraj nie miałam żadnych objawów wręcz suchość pochwy a dzisiaj śluz kłucie podbrzusza i i tkliwość sutkow

W czasie kiedy spodziewasz sie owulacji, zaleca sie, zeby testy wykonywac co okolo cztery godziny. Sluz Ci sie dzisiaj zmienil, wiec pik powinien dopiero nadejsc.
Super dziękuję za informację dodam że wczoraj współżyliśmy dwa razy dzisiaj również musimy spróbować i pytanie teraz do kiedy próbować męża nie ma codziennie w domu niestety ale jak trzeba będzie to przyjedzie 🙈

W czasie kiedy spodziewasz sie owulacji, zaleca sie, zeby testy wykonywac co okolo cztery godziny. Sluz Ci sie dzisiaj zmienil, wiec pik powinien dopiero nadejsc.
Zerknęła byś jeszcze na te paski to z dzisiaj testy robione co okolo 4 godziny od godziny po 13stej czy coś się zmieniło ja się na tych paskach nie znam ciężko mi ocenić

Załączniki

• received_964022111206526.jpeg
    received_964022111206526.jpeg
    49,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry