reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Owulacja

Dzięki dziewczyny tak myślałam ze mój jest negatywny bo za szybko go zrobiłam🙊 ale chciałam sprawdzić też to co piszą nie raz w internecie że po odstawieniu mogą pojawić się szybciej te dni płodne ze uwalnia się więcej niż jedno jajeczko 😁 a że nigdy nie robiłam testów owulacyjnych to mówię zobaczę pewnie jak miesiączkę dostałam 10 stycznia to gdzieś w okolicach 24tego powinna wystąpić owulacja 😊
Ja odstawilam tabletki w pazdzierniku i mimo tego, ze jajniki mnie bolaly jak glupie podczas owulacji i mialam wrazenie, ze pracuja ze zdwojona sila, owulacje mialam dokladnie wtedy kiedy powinna wystapic czy jakos 14 dni przed okresem, wiec na to chyba nie ma reguly :)

reklama
Nie, wtedy jeszcze chcielismy sie miesiac wstrzymac, wiec nawet nie probowalismy, w nastepnym miesiacu mialam ciaze biochemiczna, a teraz znow jestem w ciazy (5+3), ale jeszcze nie wiem co i jak, bo usg dopiero 25 stycznia :)
O łal no to gratuluję 😍szczęściara że się udało tak jak chcieliście mam nadzieję że nam też się uda tym razem 😊

Dziewczyny czy wierzyć tym paska owulacyjnym dziś czuje ze mam owulacje zwiekszyl mi się śluz z pochwie boli mnie delikatnie podbrzusze tkliwość piersi się pojawiła a test owulacyjny pokazuje na brak dni płodnych według moich obliczeń dzisiaj powinna pojawić się owulacja objawy są a test pokazuje inaczej jak to interpretować?

Załączniki

• 1643031636278867408340722401565.jpg
    1643031636278867408340722401565.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 76
  • 16430316607156985570144437211824.jpg
    16430316607156985570144437211824.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Dziewczyny czy wierzyć tym paska owulacyjnym dziś czuje ze mam owulacje zwiekszyl mi się śluz z pochwie boli mnie delikatnie podbrzusze tkliwość piersi się pojawiła a test owulacyjny pokazuje na brak dni płodnych według moich obliczeń dzisiaj powinna pojawić się owulacja objawy są a test pokazuje inaczej jak to interpretować?
Kiedy zaczelas sprawdzac i co ile? Pik moze byc bardzo krótki i latwo go przeoczyc ;) Test wylapuje pik okolo 24-36 godzin przed peknieciem pecherzyka. Twoje objawy wskazuja jak najbardziej na dni plodne, ale wyglada na to, ze do samego pekniecia jeszcze nie doszlo. Spotkalam sie czesto z tym, ze po peknieciu pecherzyka sluz zmienia sie bardziej "suchy"niz przed sama owulacja :)

Do góry