reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej piękne u mnie zrobił się krwiak na łożysku wsumie nie wiem od czego lekarka mówi że coś podnioslam pewnie syna i teraz jak najwięcej leżeć itd masakra jakoś w tej ciąży mam dużo energii i weź i lez teraz 2 dni miałam taką migrenę że myślałam że umrę to i tak leżałam jeszcze 12 dni i będzie równo połowa ciąży. Miłego weekendu Wam życzę i dnia 😘😘😘

reklama
Cześć dziewczyny jak tu cicho, co u was??? Ja ze starań zrezygnowałam, posypało mi się w życiu i nie wiem jak będzie dalej, wieżę i chcę by było znów dobrze jak wcześniej, ale sama nic nie zdziałam musimy oboje tego chcieć, jest mi strasznie źle ale będę walczyć o nas.

Cześć dziewczyny jak tu cicho, co u was??? Ja ze starań zrezygnowałam, posypało mi się w życiu i nie wiem jak będzie dalej, wieżę i chcę by było znów dobrze jak wcześniej, ale sama nic nie zdziałam musimy oboje tego chcieć, jest mi strasznie źle ale będę walczyć o nas.
Co się stało? ❤️ Trzymam kciuki aby się wszystko ułożyło. 💞😘

Hej piękne u mnie zrobił się krwiak na łożysku wsumie nie wiem od czego lekarka mówi że coś podnioslam pewnie syna i teraz jak najwięcej leżeć itd masakra jakoś w tej ciąży mam dużo energii i weź i lez teraz 2 dni miałam taką migrenę że myślałam że umrę to i tak leżałam jeszcze 12 dni i będzie równo połowa ciąży. Miłego weekendu Wam życzę i dnia 😘😘😘
Jak tam się czujesz?

Wiesz co dobrze fakt już dostałam brzuszka więc może ciut ciężej ale tak to wogole zapominam że jestem w ciąży jak mały samochodzik 😁 za 3 dni połowa minie. A Ty jak tam?
a ja chora jestem augumentin biore.... i mam 10 dzień cyklu a test owulacyjny wyszedł mi dziś pozytywny, dziwnie szybko, juz sama nie wiem co myśleć.

Hej dziewczyny zaglądam do was zobaczyć co słychać, u mnie nadal nie jest za dobrze , cholera nie tak miało wyglądać moje życie ,teraz żyje dniem codziennym i będzie co ma być niestety nie przeskocze niektórych rzeczy, mam tylko nadzieję że jeszcze się poukłada, ja to taka romantyczka jestem ,za dużo bajek z happy endem chyba w dzieciństwie oglądałam .

Hej dziewczyny zaglądam do was zobaczyć co słychać, u mnie nadal nie jest za dobrze , cholera nie tak miało wyglądać moje życie ,teraz żyje dniem codziennym i będzie co ma być niestety nie przeskocze niektórych rzeczy, mam tylko nadzieję że jeszcze się poukłada, ja to taka romantyczka jestem ,za dużo bajek z happy endem chyba w dzieciństwie oglądałam .
Ale dobre nastawienie i myślenie to postawa. U mnie się potwierdziła się dziewczynka już minęła mi połowa ciąży jak narazie 4kg do przodu i jakoś leci 😁 a u Ciebie mam nadzieję że się poukłada.

Życzę Ci aby się wszystko ułożyło, trzymam kciuki!💞
Ja nie wiem na jakim etapie jest mój cykl. Nieregularny.. zatestuję na początku października. Odzywaj się czasem 😘😘

reklama
Do góry