Ona1365-119
Początkująca w BB
Tak teraz musze znaleźć na szybko endomrynogaDobrze, że dostałaś leki, szczególnie, że w ciąży norma jest w okolicach 2,5, a nie 4, jak można w internecie przeczytać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak teraz musze znaleźć na szybko endomrynogaDobrze, że dostałaś leki, szczególnie, że w ciąży norma jest w okolicach 2,5, a nie 4, jak można w internecie przeczytać.
W ciąży specjalista musi Cię przyjść do 7 dni, reguluje to ustawa także przypomnij im jakby zapomnieliTak teraz musze znaleźć na szybko endomrynoga
Właśnie się Zarejestrowałam na jutro Oczywiście prywatnieW ciąży specjalista musi Cię przyjść do 7 dni, reguluje to ustawa także przypomnij im jakby zapomnieli
Hmm... ja tez przewaznie chodxe prywatnie albo pakiet luxmed czy polmed , bo oba mam. W ciąży jednak korzystam.z NFZ. Należy nam się. Jeszcze będziesz miała na co kase wydawać. A pamiętaj, że każde badanie będziesz miała prywatnie... A wizyty u Endo w ciąży i kontrola hormonów powinna być co ok 6 tyg..Tak mówi moja gin.Właśnie się Zarejestrowałam na jutro Oczywiście prywatnie
Cóż, leżenie ciąg dalszy W następny wtorek dowiem się co dalej - o ile nie urodzę do tego czasu...cześć dziewczyny co tam u was ??
Hej :-) gratuluje ciąży, długo się staraliście?Hej dziewczyny Piszecie tu o otyłości i bardzo cieszę się że trafiłam na ten wątek. Ja właśnie niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży i..... Moja waga to 119kg przy wzroście 175cm Wiem wiem dużo nawet bardzo Wstydzę się tego ale teraz już tego nie zmienie Strasznego mam doła w związku z tym Czy ktoras z was też miała takie wyrzuty odnośnie swojej wagi jak dowiedziała się że jest w ciąży?? Pozdrawiam