reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziękuję Wam :) Ja do 23.30 czekałam na lekarza. Po badaniu padło podejrzenie że to moje nerki tak bolą i jest jakiś stan zapalny. Pobrali krew i mocz . Szyjka na szczęście długa a na ktg nie zapisują się skurcze. Rozwarcie na opuszek palca. Podają mi nospe aspargin luteine i mam dostać magnez albo żelazo dozylnie- nie pamiętam kurcze.. Noc nieprzespana więc i nastrój taki sobie. Liczę że po obchodzie zapisza leki i pozwolą iść do domu. Szpitale źle na mnie działają..

reklama
No to sobie poczekałaś... ale dobrze, że z dzidzią wszystko ok. Daj znać koniecznie po obchodzie, mam nadzieję, że Cię wypuszczą [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Polez odpocznij. Nie spiesz się do domu

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hej! Ja po wizycie, dzidzia ma 1,5 cm, serduszko bije :) Wg Usg dzidzia jest 3 dni starsza, to by się zgadzało bo jajnik na owulację czułam 3 dni szybciej. Jestem mega szczęśliwa :) Powiedzieliśmy też naszemu 7-latkowi i bardzo się cieszy. Niestety jest mały problem. Mam wysokie tsh 3.92 i musze szybko szukać endokrynologa :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hej! Ja po wizycie, dzidzia ma 1,5 cm, serduszko bije :) Wg Usg dzidzia jest 3 dni starsza, to by się zgadzało bo jajnik na owulację czułam 3 dni szybciej. Jestem mega szczęśliwa :) Powiedzieliśmy też naszemu 7-latkowi i bardzo się cieszy. Niestety jest mały problem. Mam wysokie tsh 3.92 i musze szybko szukać endokrynologa :(

p19uqqmzxqi22hcj.png
Gratulacje. Tsh też mialam takie. Dostaniesz leki i będzie dobrze. Pewnie letrox

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Szafirek, nienspiesz sie nigdzie :) w kroplowce dostaniesz magnez i nie bedziesz z tego zbyt zadowolona :D niech Cie poobserwuja, podadza leki i zrobia wszystko co trzeba. Ewentualnie podadza sterydy dla maluszka. Nie martw sie, grunt, ze jestes pod opieka specjalistow.

No ladnie nas duzo tutaj ze Slaska :) Ja jestem bardzo zwiazana z tym regionem i jezykiem :) Na Slasku mamy wszystko co nam potrzeba- przemysl, jeziora, gory, miejsca zielone... Szkoda, ze dostepu do morza nie mamy :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek, nienspiesz sie nigdzie :) w kroplowce dostaniesz magnez i nie bedziesz z tego zbyt zadowolona :D niech Cie poobserwuja, podadza leki i zrobia wszystko co trzeba. Ewentualnie podadza sterydy dla maluszka. Nie martw sie, grunt, ze jestes pod opieka specjalistow.

No ladnie nas duzo tutaj ze Slaska :) Ja jestem bardzo zwiazana z tym regionem i jezykiem :) Na Slasku mamy wszystko co nam potrzeba- przemysl, jeziora, gory, miejsca zielone... Szkoda, ze dostepu do morza nie mamy :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem ze Śląska :) konkretnie Rybnik :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Cześć dziewczynki! Szafirek lekarze wiedzą co robią więc głowa do góry. Co do tsh to dostaniesz euthyrox albo letrox i ci się wyrówna. Ja na niedoczynność biorę euthyrox już od 6 lat.

Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom. Obym i ja wkrótce miała pozytywny test :) A tymczasem zmykam do porządków bo właśnie trwają u mnie... no i zaraz muszę pójść po córkę do przedszkola :) Miłego dnia wszystkim !!!

reklama
Do góry