reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Niewiem co się dzieje z moim dzieckiem. W ogóle nie może spać. Widać że jest zmęczony i chce zasnąć ale nie może.... jak mu się uda to na 10minut i znów się budzi....
Nie płacze. Kupke robi, ładnie je... eh
Wczoraj tak się mordował od 13 do 22!!!

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Oj ale napisałyście.. nie odniosę się do wszystkiego ale przede wszystkim COLORADO! 3cm szczęścia już nosisz pod serduszkiem. Za chwilę usłyszysz najpiękniejszy dźwięk na świecie i nic już nigdy nie będzie takie samo <3. Ogromnie się cieszę i trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy :) Gwarantuję, że zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy, więc ciesz się ciążą i rozkoszuj każdą chwilą :)

Paula kciuki za prenatalne zaciśnięte!

Mimi a brzuszek miękki? Może to jakiś skok rozwojowy?

Ja od 3 dni kiepsko się czuję. Wciąż coś mnie boli.. No ale.. Zostało mi 90 dni do terminu porodu! W końcu przyjdzie nagroda za te cierpienia :)

Colorado GRATULACJE

My o pierwszej ciąży powiedzieliśmy dość wcześnie jak tylko sprawdziliśmy na usg że jest tam gdzie być powinno . Akurat byliśmy na chwilę w Polsce to taki szybciutko 2minutowy skan.
O drugiej nie mówiliśmy i w sumie dobrze bo straciliśmy ją w 11tygodniu i tylko mojej Mamie powiedzieliśmy już po stracie.
Teraz nie mówiliśmy bardzo długo a że nie było widać to było łatwiej. Mama moja dowiedziała się w 3 miesiącu, córka w 6 miesiącu :):) a reszta na Wielkanoc w połowie kwietnia, miałam termin na początek lipca. Dalsza rodzina nie wiedziała i było bardzo zaskoczeni jak wysłałam zdjęcie Młodego :).

Nie mówcie za szybko, jeszcze inni zdążą się z Wami nacieszyć.

Jo, Szafirek, dziękuję :*

Szkoda Szafirku, że samopoczucie nie dopisuje Ci :( ale chociaż świąteczna atmosfera Ci to trochę zrekompensuje [emoji268]mam nadzieję, że tego 27.12 będzie wszystko ok i usłyszę :)

Jo, nie zamierzamy właśnie mówić wczas, jednak z moimi rodzicami widuję się często, z teściami też, chociaż nie aż tak. A jak mnie jakieś przypadłości dopadną, typu mdłości, no to ciężko będzie to ukrywać. A już kiedyś, jak straciłam ochotę na mięso, to wszyscy na mnie dziwnie patrzyli... A nic się nie działo [emoji14]

Przykro mi z powodu Twojej straty, na pewno było to ciężkie przeżycie :(

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wizyty a pierwszy raz usłyszeć serduszko coś cudownego.
Colorado ja wymiotowałam od 5tygodnia tego dnia przyjechała siostra męża i piłam z nią kawę a na sam zapach mnie tak mdliło że szkoda słów.Tesciowa mieszka ze mną i przez 14tygodni jak wymiotowałam to albo się zatrułam albo jelitowka a że to zima to też źle się czułam bo słońca nie było :D :p A na Wigilii myślałam że jej oczy wyjdą jak składając wszystkim życzenia oznajmiłam "a planowo w połowie lipca macie zostać dziadkami ale z przyczyn technicznych szykujcie pieniądze na wózek na czerwiec :D " oj ich wyrazów twarzy nie zapomnę :D A wiele osób z rodziny i znajomych dowiedziała się że mam dziecko jak wstawiłam zdjęcie na fb :p

Niewiem co się dzieje z moim dzieckiem. W ogóle nie może spać. Widać że jest zmęczony i chce zasnąć ale nie może.... jak mu się uda to na 10minut i znów się budzi....
Nie płacze. Kupke robi, ładnie je... eh
Wczoraj tak się mordował od 13 do 22!!!

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi u mnie to samo jest! Chce spac a kuurcze jakos nie moze... Zasnie no i chwilka i znow sie budzi. Ja go wystawiam na balkon :D i spi po 3 godziny nawet...
1513256741-f673fad485b61606-aaaaaa.jpeg

Albo puszczam z yt dźwięki macicy :D tez dziala. Ew. Spi na rekach. A zasypia jak skacze na pilce.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi u mnie to samo jest! Chce spac a kuurcze jakos nie moze... Zasnie no i chwilka i znow sie budzi. Ja go wystawiam na balkon :D i spi po 3 godziny nawet...
1513256741-f673fad485b61606-aaaaaa.jpeg

Albo puszczam z yt dźwięki macicy :D tez dziala. Ew. Spi na rekach. A zasypia jak skacze na pilce.

3h na takim zimnie? Nie choruje Ci? Ja bym nie miała serca mojego tak wystawić :D

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hartuje się :)

Szafirek, przykro mi, że się kiepsko czujesz, oby te 90 dni szybko zleciało. A teraz poleż, poczytaj, obejrzyj jakiś film, bo niedługo nie będzie czasu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, to musisz mieć talent aktorski i być przekonująca :D
Zobaczymy jak nam pójdzie z trzymaniem tajemnicy. Mąż to już by się chwalił :D

Oj, Mimi, to pewnie Ty też masz spanie z głowy :( oby szybko minęło!

Magdagos, dziękuję :* twarde śląskie wychowanie! :D O ile dobrze pamiętam, gdzie mieszkasz (a w sumie niedaleko ode mnie) :D

A z tymi odgłosami to wydaje się być dobrym pomysłem :) ważne, że działa!

Ka, ja już kolejkuję sobie ksiązki do przeczytania [emoji41]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Colorado ja z Katowic :D

Mimi- Nic a nic Mu nie jest :) jest odpowiednio ubrany, pokremowany, przykryty, sprawdzam czesto czy mu nie jest zimno :) On tam pod budka ma cieplutko a sama gondola tez nie jest na kafelkach tylko ma takie nozki. Jedynie na co patrze to jakosc powietrza i jak jest smog to siedzimy w domu :)

Do góry