reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Paula z tego co pamiętam Mimi korzystała z takiej poduszki,ja nie i nie pomogę:(
Szafirek ja mam 7 flanelowych, 7 tetrowych i 1 bambusową,mi starczaja,robię pranie pieluszek raz w tyg. No ale Dominik nie ulewa...Nie wiem ile wtedy się przydaje. Ja używam jak karmię i wycieka mu mleko z buźki,często on się "bawi",podczas spania zrolowana pieluszka trzyma smokusia żeby nie wypadał z buzi i po kąpieli,kładę na ręcznik(flanelka i tetra fajnie chłoną wodę)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula ja mam nr 4 i z jednej strony jestem zadowolona z drugiej wolałabym chyba nr 3. Bo nie zawsze podkładam pod nogi tą dolną część- czasem mnie dusi i niestety przez to wyginam ją i mi pękł materiał.. Ale ogólnie, nie wyobrażam już sobie spać bez rogala :)

Zuza dziękuję :). Ja kupiłam 1 bambusową, mam 12 tetrowych i 2 flanelki.. Zastanawiam się właśnie ile czego dokupić :)

Myślę że na początek napewno starczy:) A jakby co to sobie dokupisz:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja musze mieć coś między nogami (jakkolwiek to brzmi... [emoji16]), na razie roluję kołdrę, ale wtedy nie starcza jej dla M [emoji16] więc myślę czy wziąć

oar8csqvbcoxk154.png

Ja mam 2flanele i ok. 10 tetrowych.
Poduche mam nr 4 i byłam mega zadowolona. Nie wyobrażam sobie ciąży bez niej :) uratowała mnie od bólu pleców jako mialam w 1 ciąży

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Podzielcie się śniegiem. Ja wielki zwolennik zimy a śniegu nie mam8-)

Dziewczyny piękne te Wasze maluchy, a jak szybko rosną. No cuda:)

Szafirek my mamy ok 20 tetrowych i 5 flanelowych. Teraz powoli pozbywam sie tetrowych bo nie każde warzywo czy soczek chce się z nich sprac. Będę miała szmaty na świąteczne porządki :)

Do góry