reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Paula super że wizyta udana
Zuza nigdy o bostonce nie słyszałam Kacper nie miał.
U mnie jest już ponad 30cm śniegu jeszcze jakby przymroziło to ok a to taka ciapa się zrobiła.
Zuza i jak smakuje marchewka ?
Akurat czekam na syna to Wam zdjęcie zrobiłam
A to mój smyk
Zuza nigdy o bostonce nie słyszałam Kacper nie miał.
U mnie jest już ponad 30cm śniegu jeszcze jakby przymroziło to ok a to taka ciapa się zrobiła.
Zuza i jak smakuje marchewka ?
Załączniki
Szafirek90
Zuza śliczny synuś, ma takie mądre oczka
Agunia Twój też przystojniaczek rośnie będą podbijać kobiece serca
Ale Ci zazdroszczę tego śniegu.. U mnie to co popadało to się topiło, na dworze mamy 2 stopnie. Może tym razem uda się na święta mieć śnieg
Agunia Twój też przystojniaczek rośnie będą podbijać kobiece serca
Ale Ci zazdroszczę tego śniegu.. U mnie to co popadało to się topiło, na dworze mamy 2 stopnie. Może tym razem uda się na święta mieć śnieg
Zuza87
Szafirek :* Jest cudowny Jeszcze trochę i mam nadzieję że podzielisz się z nami swoim Skarbem:*
U mnie też to co popadało się rozpuściło Przedwczoraj byliśmy w galerii i jest cudnie świątecznie,ja już sobie puszczam "Last Christmas" uwielbiam:* A jak Kuba wyzdrowieje ti wybierzemy się na Stary Rynek zobaczyć wielką choinkę.Może załapiemy się też na rzeźby lodowe
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też to co popadało się rozpuściło Przedwczoraj byliśmy w galerii i jest cudnie świątecznie,ja już sobie puszczam "Last Christmas" uwielbiam:* A jak Kuba wyzdrowieje ti wybierzemy się na Stary Rynek zobaczyć wielką choinkę.Może załapiemy się też na rzeźby lodowe
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
To wrzucam i ja foto do kompletu hehe
Zuza dzisiaj boli dziaslo.... od nocy jestem na przeciwbólowych A i tak czuję :/
U nas mały ma jakąś wydzieline w nosku i niewiem czy to katar czy co. Niewiem kiedy mógł by załapać....
U nas też zima [emoji1]
Brak mrozu to bałwan się kurczy hehe
Zuza dzisiaj boli dziaslo.... od nocy jestem na przeciwbólowych A i tak czuję :/
U nas mały ma jakąś wydzieline w nosku i niewiem czy to katar czy co. Niewiem kiedy mógł by załapać....
U nas też zima [emoji1]
Brak mrozu to bałwan się kurczy hehe
Szafirek90
Mimi słodziak z Filipa
Same przystojniaki na tym forum
I ile śniegu.. wow!! Uwielbiam spacery w śniegu
Dziewczyny według waszego doświadczenia, ile średnio potrzebuję pieluch typu tetra/flanela?
Same przystojniaki na tym forum
I ile śniegu.. wow!! Uwielbiam spacery w śniegu
Dziewczyny według waszego doświadczenia, ile średnio potrzebuję pieluch typu tetra/flanela?
reklama
Podziel się: