reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Redavecad, jasne, zostawaj [emoji9]
Napisz nam coś o sobie :)

Szafirek, może warto faktycznie skrócić włosy, w końcu odrosną i zagęszczą się :) ja mam taki plan ścięcia dość mocnego włosów w przypadku ciąży. Lubię krótkie fryzury, ale teraz mam takie sięgające trochę za podstawę szyi [emoji4]

Może jest jeszcze szansa, poczytałam na internecie znowu o tych plamieniach. Od rana się nie rozkręciło, a wcześniej nigdy takich plamień nie miałam. Wręcz przeciwnie, zalewało mnie :/ no nic, zobaczymy :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Redavecad witaj! W jakim wieku masz dzieciaczki? Gratuluję trzeciej ciąży. A wagą się nie przejmuj bo wcale nie jesteś jakaś wielce otyła. Przy 178 cm wzrostu te twoje 98 kg to prawie nic;) Ja przy 157 cm mam 87 kg... ehhh.... no a w ciąży jeszcze nie jestem ;)

Szafirek śliczny brzusio :)

Zobacz załącznik 829175
Wielorybek z małym rybiątkiem :)
Super :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ale jak zrobic by nie przytyć? A jeszcze schudnąć :)
W dwóch ciazach tylam bardzo dużo.. w pierwszej 30kg, w drugiej 20, ale nie miałam takiego startu.
Hej. Witaj.
Po prostu trzeba zdrowo jeść. Wcale nie więcej z racji ze jest się w ciąży. Ja przytylam ok 12kg i 10dni po cc mam już wagę startową. A w 1 ciąży po prostu zarlam..... przytylam 26kg i spadło tylko 10....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Córa ma prawie 7, a syn prawie 4 lata :) Boję się okropnie, że pojdę na rekord w tyciu, bo chodzi za mną i słodkie, i fast foody, póki co się nie daję ;) A coś więcej o mnie? Jestem młodą mamą (przynajmniej tak się czuję ;)), mam 28 lat, pochodzę z Podhala.

reklama
Witajcie Kochane!

Redavecad, witaj serdecznie i gratuluję ciąży :) ja jestem na etapie starań więc powiedz proszę ile miałaś cs? :) Twoja waga to dla mnie marzenie, więc nie jest tak źle :)

Szafirek, Paula przytulam Was mocno i mam nadzieję, że samopoczucie będzie zaraz lepsze [emoji8][emoji8][emoji8]

Szafirek, ślicznie wyglądasz z brzuszkiem [emoji7][emoji7][emoji7] a włosy też bym niestety radziła podciąć... związujesz na co dzień? To też bardzo osłabia.

Mimi, jak tam kupki Filipka? :) Rozwaliłaś mnie położną, która ma za daleko [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry