reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Tak.... spałam w dzień po 3-4hTak szafirek, byłam mega śpiaca i ciągle zmeczona.
Ja sie na materacach nie znam. Mój się tym zajmuje Ale ponoć one sa najlepszeKattaya fajny. Chyba też go wezmę.
Jk89 lateks to chyba nowość . One są miękkie? Ciekawe czy dziecko nie będzie się pocilo.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Zobacz bieliznę Gaia. Mają duże rozmiary.Chyba nie nadążam za Wami [emoji14]
Co do stroju, ja mam zawsze czarną spódniczkę z wysokim stanem, pod nią oczywiście czarne majtki od stroju, a na górę jak mi się uda znaleźć to góra od stroju w jakimś jednolitym kolorze. Mam ogromny biust i mam duży problem. Boję się, że teraz w ciąży jak jeszcze urośnie to nie znajdę stanika do karmienia.. Nie widziałam nigdzie takich rozmiarów (na tą chwilę 85k).
Ja mam D90
Mimi2330
To jak tak mówi to musi tak byćJa sie na materacach nie znam. Mój się tym zajmuje Ale ponoć one sa najlepsze
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Kattaya też się zastanawiam nad tym materacykiem Ale jeszcze nie kupiłam...
Mimi ja kupuję Gaia,są super I ładne wzory Ja mam 95G:/ Do karmienia kupilam z Kris Line,mąż dziś odbierze przesyłkę zobaczymy jaki będzie.
Lateksowe są chyba drogie,prawda?
Mimi ja kupuję Gaia,są super I ładne wzory Ja mam 95G:/ Do karmienia kupilam z Kris Line,mąż dziś odbierze przesyłkę zobaczymy jaki będzie.
Lateksowe są chyba drogie,prawda?
Szafirek90
Dzięki Mimi, zaraz sobie sprawdzę
reklama
Podziel się: