reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja tak samo, jak nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży to nie mogłam rano się zmusić żeby wstać chociaż minimalnie wcześniej niż aby tylko zdążyć do pracy, a nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu.

Kattaya fajny. Chyba też go wezmę.

Jk89 lateks to chyba nowość . One są miękkie? Ciekawe czy dziecko nie będzie się pocilo.

hchy43r8h8l5x99d.png

Chyba nie nadążam za Wami [emoji14]
Co do stroju, ja mam zawsze czarną spódniczkę z wysokim stanem, pod nią oczywiście czarne majtki od stroju, a na górę jak mi się uda znaleźć to góra od stroju w jakimś jednolitym kolorze. Mam ogromny biust i mam duży problem. Boję się, że teraz w ciąży jak jeszcze urośnie to nie znajdę stanika do karmienia.. Nie widziałam nigdzie takich rozmiarów (na tą chwilę 85k).
Zobacz bieliznę Gaia. Mają duże rozmiary.

Ja mam D90

hchy43r8h8l5x99d.png

Kattaya też się zastanawiam nad tym materacykiem;) Ale jeszcze nie kupiłam...
Mimi ja kupuję Gaia,są super:) I ładne wzory:) Ja mam 95G:/ Do karmienia kupilam z Kris Line,mąż dziś odbierze przesyłkę zobaczymy jaki będzie.
Lateksowe są chyba drogie,prawda?

reklama
Do góry