reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

U mnie maly jak mu najdzie od wczoraj to jakis spokojny chyba duzo spi jak dlugo sie nie rusza to go zaczepiam ale zeby tak mocno szslal to nie chyba bedzie spokojny staram sie tym nie denerwowac wazne ze czuje ze sie rusza. Ja tez dopiero na polowkowym sie dowiedzialam w 22 tyg.

Paulina na pewno z maluszkiem wszystko dobrze. Ile placisz za badania?

Zuza z tych snow to ksiazke mozna by bylo napisac haha . Synkowi juz powiedzialas o rodzenstwie ciekawe co by wolal brata czy siostre. Ja jak mama byla w ciazy to mowilam ze brata wyrzuce na smietnik haha a siostre bede kochac i mam 2 siostry.

reklama
Hahaha:) Ja mam 4 rodzenstwa.Moj najstarszy brat miał 3 siostry jak mama nam powiedziała że jest w ciąży i powiedział że jak będzie kolejna to wyrzuci przez okno [emoji12]Na szczęście urodził się Kacper[emoji4]
Mój syn bardzo chce mieć rodzeństwo i płeć jest mu obojętna.Jeszcze nie wie że jestem w ciąży.24.kwietnia ma urodziny.Chcemy mu kupić koszulkę z napisem"Zostaniesz starszym bratem" czy coś tego typu i dać mu prezencie.On jest bardzooo niecierpliwy dlatego jeszcze mu jie powiedzieliśmy;)
Asia coś w tym jest.Mój Kuba szalał w brzuchu i od małego był nadpobudliwy...Pediatra mówiła o nim kaskader,bo był bardziej ruchliwy niż inne niemowlaki...No i tak mu zostało do dzisiaj[emoji12] Marzy mi się spokojna córeczka [emoji7]

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie wiem jaka płeć w brzuchu ale to nieważne. Kocham i już :)
mam tylko jedną siostrę młodszą, ma 150 i waży 43. Kruszyna taka. Jak ktoś nowy nas poznaje to nie chce wierzyć że my siostry. Pytają się czy mamy tych samych rodziców. A my mówimy że jesteśmy siostry bliźniaczki. :rolleyes:

To ja tez mam takich gabarytow siostre srodkowa a ta najmlodsza 15 lat noe cale i 180cm wzrostu kazda inna.

Olenka jak u Ciebie z ruchami dzidi? U mnie raz sie duzo rusza a czasami dlugo cisza az zaczepiam to kopnie kilka razy i znow cisza .

Trzymam z calych sil. Kiedy Ci zdejmuja ten szew czy co tam masz zalozone? Kurcze ja to musze czesto swego zaczepiac zeby pokopal nie wiem czy on tak spi czy jak.

No nie dziwie sie ja tez tak czekam wizyty. Olenka a powiedz jak u Ciebie z porodem czy masz to jakos zaplanowane? Ja to nawet nie wiem jak to dziala nie rozmawialam jeszcze o tym z gin . Czy to po prostu przy skurczach lub odejsciu wod jedzie sie do szpitala ktoty ma dyzur czy jakos inaczej.

reklama
Ja chodzę do ordynatora ginekologia u nas w mieście tzn ja mam 15 km do miasta bo mieszkam na wsi. U nas jest tak ze jak masz skurcze to jedziesz do szpitala albo jak odejdą wody. U nas jest tak ze zawsze cie przyjmą na oddział jeszcze tak nie było żeby kobietę odeslali do domu. Ja planuje rodzic naturalnie tak też urodziłam syna jechałam do szpitala jak miałam skurcze co 10 min. Miałam 4 cm rozwarcie jak przyjechałam potem już szło sprawie w szpitalu byłam 3.5 h i urodził się Mikołaj. Ja chodzę do ginekologa faceta.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry