reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A jak myjesz to delikatnie czy tak mocno smarujesz?
Delikatnie myję [emoji4] boję się tam ciągle coś mocniej dotknąć, zwłaszcza, że nic tam nie czuję [emoji23][emoji23]
Hej. Powodzenia dla wszystkich starających się :) A jak kwiatek? Urodziła? Bo mam małe zaległości w czytaniu. W niedzielę robiliśmy chrzciny. Młoda 3/4 mszy wyrywała się i darła tak jakby obdzierali ją ze skóry. Wychodzenie na zakrystię i uspokajanie jej cyckiem dawało efekt na 5 minut [emoji85]. Wróciłam z mszy spocona i z nadwyrężonym i nadgarstkami, które w nocy nie dały mi spać. Na imprezie caly czas marudziła i ogólnie cały dzień praktycznie nie spała. Jak wieczorem o 22 usnęła to spała do 6 rano bez karmienia!!! Cieszę się, że to już za mną [emoji85]
Dziecko to dziecko, może powariować :) szkoda tylko, że Cię to wymęczyło przy okazji, ale jak piszesz - to już za wami [emoji4]

My jutro idziemy na imieniny teściowej, ciekawe jak Bruno to zniesie ... [emoji41]

reklama
Kwiatek daj znać! :*
Nagini oj to się wymęczyłaś :( U nas bedzie hardcore w maju ;) Komunia Kuby + chrzciny x 2 :) Aż się boję ;) Także komunia załatwiona. Idą w czwórkę. W sobotę 11maja na 18. Mają osobno zrobioną mszę ;) Takze ani dzieci sie nie będą denerwować ani my rodzice że nasze dziecko coś odstawi i inne będą się z niego śmiać. Wszystko super tylko nie mamy pomysłu na chrzestnych...

Delikatnie myję [emoji4] boję się tam ciągle coś mocniej dotknąć, zwłaszcza, że nic tam nie czuję [emoji23][emoji23]Dziecko to dziecko, może powariować :) szkoda tylko, że Cię to wymęczyło przy okazji, ale jak piszesz - to już za wami [emoji4]

My jutro idziemy na imieniny teściowej, ciekawe jak Bruno to zniesie ... [emoji41]
Właśnie powinno się mocno szorowac. Masować dość mocno przy myciu. Tak mi radziła pielęgniarka i nic nie bolało i nie mam zgrubien. Może spróbuj

Kwiatek daj znać! :*
Nagini oj to się wymęczyłaś :( U nas bedzie hardcore w maju ;) Komunia Kuby + chrzciny x 2 :) Aż się boję ;) Także komunia załatwiona. Idą w czwórkę. W sobotę 11maja na 18. Mają osobno zrobioną mszę ;) Takze ani dzieci sie nie będą denerwować ani my rodzice że nasze dziecko coś odstawi i inne będą się z niego śmiać. Wszystko super tylko nie mamy pomysłu na chrzestnych...
[emoji33][emoji33][emoji33] no to niezły maj się zapowiada [emoji1]

Na chrzestnych wybierzcie kogoś, kogo lubicie i macie ok kontakt [emoji16]

Ja jestem chrzestną, ale trochę żałuję, że się zgodziłam, ale byłam młoda i jeszcze niezbyt asertywna [emoji849]

Mi kazała używać wyłącznie szarego mydła. Myć kilka razy dziennie. I właśnie nie bac się tylko mocno masować i było ok [emoji6] a bałam się że będzie się papralo czy coś bo niestety mam falde tłuszczu...

reklama
Do góry