reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja chorobowe mialam do 27 kwietnia, wniosek o macierzyńskie złożyłam 28 kwietnia i nie było problemu. Zawsze można wpisać na wniosku wczesniejsza datę złożenia, chyba że Twoja księgowa jest nieprzychylna.
A kiedy urodziłas? I z dokumentami złożyłas akt urodzenia dziecka?

Mimi udanej zabawy;)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Urodzilam 23 kwietnia. Wniosek o macierzyńskie złożyłam już z aktem urodzenia.

Mimi udanej zabawy:). Na pewno ślicznie wyglądasz :). Mi się zawsze marzyło iść na wesele z ciazowym brzuszkiem, może jeszcze mi się uda...

Dzięki :*

Ja bym chętnie poszła ale tak Max w 6 miesiacu.
W 8 już ciężko ale do siostry muszę iść :)

hchy43r8h8l5x99d.png

dzieki za odp. Paula i Katyya ile czasu sie staralyscie?
Ja prawie 2 lata, ale to długa historia, w międzyczasie schudłam i w tedy zaszłam w ciąże. Niestety mi przy wadze 100+ się nie udał, ale też moja lekarka nie bardzo chciała mnie wspomagać farmakologicznie, tylko schudnąć kazała. I rzeczywiście w moim przypadku podziałało.

reklama
Do góry