reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Świetne!!!!! Jak nowe.
To fajnie, ze poducha przydatna. Chociaż nie będzie 100zl wyrzucone w błoto ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej dziewczyny a ja znow na ip te bole to szyjka sie skraca ostatnio miala 4,8cm a dzis 2,1 i znow cisnienie u lekarza 160 na ponad 100 i to po 6 tabletkach wiec siedze na ip zobacze co powiedza maly warzy 2400g troche za malutki do rodzenia kurcze zobaczymy co to bedzie. Dam znac jak cos sie dowiem.

Hej dziewczyny a ja znow na ip te bole to szyjka sie skraca ostatnio miala 4,8cm a dzis 2,1 i znow cisnienie u lekarza 160 na ponad 100 i to po 6 tabletkach wiec siedze na ip zobacze co powiedza maly warzy 2400g troche za malutki do rodzenia kurcze zobaczymy co to bedzie. Dam znac jak cos sie dowiem.
Trzymajcie się dzielnie. Dobrze by było jakby już ważył ok 3kg. Ale lekarze będą wiedzieli co robić

hchy43r8h8l5x99d.png

Leze pod ktg fajnie posluchac jak serducho tak bije ☺ ciekawe czy zostawia u nas nie tak szybko. Chociaz ostatnio 2 razy jadac na ip mialam ze soba torbe to nie polozyli dzis nie mam to kto wie. Wogole dzis pierwsza wizyta bez meza to tez dziwnie bo mnie miedzy ludzmi wsadzila a maz do 14 w pracy. Z jednej strony to chcialabym juz urodzic a z drugiej moglby wazyc chodz ze 3 kg na takie malenstwo nawet ubranek nie mam.

Najważniejsze jest Wasze dobro:* A ubrankami się nie przejmuj.W C&A czy H&M są na takie maleństwa.Jakby trzeba bylo to mąż napewno ogarnie a ekspedientka dopomoże.Byleby tylko malutki był zdrowy:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha,dziewczyny...
Wczoraj mąż spotkał moją mamę w sklepie :o Jak się z nią przywitał to była bardzo zmieszana.Powiedziała,że właśnie jutro(czyli dzisiaj) ma się do nas wybrać i czy jesteśmy w domu ok.14,odpowiedział,że tak.Więc teraz siedzę jak na szpilkach bo nie wiem czy faktycznie przyjdzie czy tylko tak powiedziała bo bylo jej głupio że się nie odzywała...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry