reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi długo tak się już staracie?

Byłam w Lidlu :) cudne owoce, aż musiałam sobie zrobić na śniadanie owsiankę z bananem, malinami, daktylami suszonymi i orzechami nerkowca. mniam.
Zuza kupiłam matę szaro-zółtą dla dziecia, komplet spodenki i bluza z weluru, dwie pary spodenek i termometr punktowy. Miałam ochotę na kołderkę z poduszką, ale nie znam jeszcze wymiarów łóżeczka. Fajne rzeczy, ale poprzebierane, zostały same większe rozmiary.

Jak tam dzień?

reklama
Cześć Paulina:)
No to udane zakupy:) Super! To prawda,w Lidlu mają bardzo świeże owoce.Uwielbiam owsianki,jak robisz?
Ja wczoraj byłam z chłopakami w galerii kupić dla Kuby nowe kapcie i w h&m kupiłam komplecik dla maleństwa.Co prawda z bałwankiem,a rodzę w lipcu ale co tam,spodobał mi się i cena też;)
Jak Arek wróci z pracy to idziemy na spacer,na razie siedzimy w domu.
A jak Tobie mija dzień?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

20170203_105818.jpeg

Załączniki

• 20170203_105818.jpeg
    20170203_105818.jpeg
    85,9 KB · Wyświetleń: 240
Ale świetny zestaw! W H&M jeszcze nie byłam, wolę narazie nie wchodzić bo już wiem, że zostawię tam kupę kasy..
Ja dorwałam gotową owsiankę która jest w kubeczku termicznym i się ją zalewa, za 3 min jest gotowa. Ale i tak czekam aż wystygnie, wtedy dodaje owoce.
U mnie ok, mam dobry humor mimo, że siedzę aktualnie w pracy. Ale nic, zaraz weekend. :)

Ja kupiłam na wyprzedaży,co mogę powiedzieć uwielbiam promocję:) Do Kuby kupiliśmy spodnie dżinsowe za 35zł zamiast 80zł;)
To życzę aby szybko Ci zleciało:*
Ja zalewam płatki owsiane górskie zimnym letnim mlekiem i odstawiam na 30min,potem dodaje trochę miodu,orzechy i owoce;)A czasem szykuje wieczorem płatki zalewam mlekiem i wstawiam na noc do lodowki.Rano odgrzewam i dodaje resztę;)

W h&M sa cudne ciuszki. Przez pierwsze dwa lata to praktycznie tylko tam ubieralam synka ;)

Ja biorę tylko clostilbegyt I duphaston. Starania zaczęliśmy w grudniu, więc jeszcze nie schizuje. Mam nadzieję, ze kiedyś się uda, ale jakoś w głębi boję się trochę przez te moje mega podwyższone androgeny

Mimi moze musicie troche wyluzowac i nie spinac sie psychicznie? Znam duzo przypadkow gdzie chciec nie zawsze szlo w parze z moc. A jak sie odpuscilo to mila niespodzianka.. :)

reklama
Do góry