reklama
Jeraha
Zaangażowana w BB
Nie cierpię szpitali i na samą myśl o pobycie tam ogarnia mnie panika i chce mi się ryczec...wiem ze niektórzy mają gorzej bo pół ciazy albo całą spędzają w szpitalu..no ale nic nie poradzę ze mam jakąś fobie byłam w październiku parę dni w szpitylu i pomimo że źle przecież nie bylo to do dziś śnią mi się koszmary z tym związane. ..
Jeraha ja.dokładnie to samo myślę o szpitalu i dlatego nie zdecyduje się na kolejne dziecko bo boję się powtórki z rozrywki.
Moja gin przy każdym badaniu w 9mcu mówiła ze jeszcze się za tydzień spotkamy bo ona nie widzi żeby coś się działo
Moja gin przy każdym badaniu w 9mcu mówiła ze jeszcze się za tydzień spotkamy bo ona nie widzi żeby coś się działo
madalena_82
Fanka BB :)
U mnie tez lekarz nie widzial zeby cos sie mialo dziac bo szyjka dluga i twqrda a urodzilam ponad 2 tyg.przed terminem.
Aisha mysle ze napewno nie bedzie Wam potrzebna rehabilitacja. My mamy cwiczyc 3 razy dziennie po 15 minut. Wec tez tak sobie mozecie robic
Jeraha Ja tez mam stracha przed szpitalami i tez stalo sie to w czasie jak w ciazy w szpitalu bylam ponad 2 tygodnie na oddziale. Niby nie bylo zle ale do teraz mam schize i modlilam sie zeby juz tylko na porod jexhac a nie na lezenie. Nic sie nie martw :-) predzej czy pozniej bedzie z glowy. A jak Twoj maluszek sie czuje? Duzo sie rusza? Czesto masz badania?
Aisha mysle ze napewno nie bedzie Wam potrzebna rehabilitacja. My mamy cwiczyc 3 razy dziennie po 15 minut. Wec tez tak sobie mozecie robic
Jeraha Ja tez mam stracha przed szpitalami i tez stalo sie to w czasie jak w ciazy w szpitalu bylam ponad 2 tygodnie na oddziale. Niby nie bylo zle ale do teraz mam schize i modlilam sie zeby juz tylko na porod jexhac a nie na lezenie. Nic sie nie martw :-) predzej czy pozniej bedzie z glowy. A jak Twoj maluszek sie czuje? Duzo sie rusza? Czesto masz badania?
Jeraha
Zaangażowana w BB
No tak co dwa tyg mam badania...mała się rusza ale nie jakoś bardzo Ale daje znać ze jest..często ma czkawke bo czuję jak mi brzuchem zrywa ostatnio jak byłam to lekarka stwierdziła że już coś się zmienia szyjka miękka i się otwiera i ze może przed 24 urodze ale nie nastawiam się bo różnie to bywa...jak mi powiedzą ze jeszcze nie to biorę się i jadę do domu..nie ma nic gorszego niż zdrowemu w szpitalu leżeć. .
lucalew
Wikasik bardzoo mi przykro :-( Mama na pewno nad Wami czuwa, trzymaj sie i gratuluje 40 tc. Jeszcze troche i maluszek bedzie z Wami po drugiej stronie brzuszka.
Jeraha bedzie dobrze, na spokojnie. Chyba nikt nie lubi szpitali ale lepiej czasem w szpitalu pod kontrola i opieka niz w domu tym bardziej ze jednak masz troche daleko. Badz dobrej mysli.
Karina ale Kubus maly klopsik przeslodziutki taki do schrupania :-)
Ja juz wyleczylam infekcje na dole to teraz od wczoraj gardlo strasznie boli, ahhh :-(
Milego dnia, ja uciekam do okulisty bo cos oczy juz od dluzszego czasu lzawia i swedza.
Jeraha bedzie dobrze, na spokojnie. Chyba nikt nie lubi szpitali ale lepiej czasem w szpitalu pod kontrola i opieka niz w domu tym bardziej ze jednak masz troche daleko. Badz dobrej mysli.
Karina ale Kubus maly klopsik przeslodziutki taki do schrupania :-)
Ja juz wyleczylam infekcje na dole to teraz od wczoraj gardlo strasznie boli, ahhh :-(
Milego dnia, ja uciekam do okulisty bo cos oczy juz od dluzszego czasu lzawia i swedza.
Ostatnia edycja:
reklama
oluchapoducha
jeraha ja jak lezalam kilka dni na patologi ciazy to czulam sie okropnie, do domu chcialam wracac czym predzej.
boze moja mala dziś marudzi okropnie! od wczoraj wieczor jęczy, marudzi, placze nie wiem co jest... kolke tez miala o 15tej ja juz mam tego dosyc...
boze moja mala dziś marudzi okropnie! od wczoraj wieczor jęczy, marudzi, placze nie wiem co jest... kolke tez miala o 15tej ja juz mam tego dosyc...
Podziel się: