reklama
Dominic wkoncu z chodzeniem ruszylo
mlody juz tylko chodzi wogle nie raczkuje...
wczoraj znalazlam 4 nowe zeby!!!!!! 3,4,5, tak mi sie wydaje bo pokazac to nie chcial :/
dotego goraczka i kaszel i katar (((
Wczoraj mielismy wizyte - przewod botala juz sie zamknal
mlody wazy w ubraniu 12,700 i ma 83 cm
Oskar wkoncu robi papa, nasladuje mnie jak wystawiam jezyk albo myje podloge, karmi mnie, karmi psa, przynosi mi rozne rzezcy ale dalej nie pokazuje palcem :/
lekarz powiezial, ze mam go dalej obserwowac , narazie nie widzi nic niepokojacego i spotykamy sie za 4 miesiace ...
mlody juz tylko chodzi wogle nie raczkuje...
wczoraj znalazlam 4 nowe zeby!!!!!! 3,4,5, tak mi sie wydaje bo pokazac to nie chcial :/
dotego goraczka i kaszel i katar (((
Wczoraj mielismy wizyte - przewod botala juz sie zamknal
mlody wazy w ubraniu 12,700 i ma 83 cm
Oskar wkoncu robi papa, nasladuje mnie jak wystawiam jezyk albo myje podloge, karmi mnie, karmi psa, przynosi mi rozne rzezcy ale dalej nie pokazuje palcem :/
lekarz powiezial, ze mam go dalej obserwowac , narazie nie widzi nic niepokojacego i spotykamy sie za 4 miesiace ...
wiolunia82
Fanka BB :)
Rewelacyjny chłopak .
Brawo za stabilne chodzenie :-).
Brawo za stabilne chodzenie :-).
Sprytna88
Zaciekawiona BB
ale on słodziak jest mały papuśny;-)
my wczoraj byłyśmy u kardiologa i mojej niuni też się zamknął ten przewód:-)
my wczoraj byłyśmy u kardiologa i mojej niuni też się zamknął ten przewód:-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Przeczytałam
Zapodałam temat;-)
Zapodałam temat;-)
Wczoraj bylismy w szpitalu na wizycie- Oskar wazy 14 kg i ma 89 cm!!!!
kawal chlopa hehe chyba po ojcu
Z mowa u nas cienko tylko mama, tata,daj , ja, reszta to chinszczyzna nadaje jak katarynka ale nikt go nie rozumie
Od jakiegos czasu zacza pokazywac paluszkiem jak cos chce alebo jak cos go zainteresuje, czasci ciala nadal nie pokazuje.
Okropnie broi -przesuwa krzesla , zeby dostac sie na blat, chodzi po stole, otwiera okna, drzwi i ucieka na dwor ,wlancza kuchenke no normalnie zywe srebro )) a co gorsze to dzisiaj uderzyl dziewczynke w przedszkolu a wczesniej kogos ugryzl (( normlanie denis rozrabiaka nam rosnie
kawal chlopa hehe chyba po ojcu
Z mowa u nas cienko tylko mama, tata,daj , ja, reszta to chinszczyzna nadaje jak katarynka ale nikt go nie rozumie
Od jakiegos czasu zacza pokazywac paluszkiem jak cos chce alebo jak cos go zainteresuje, czasci ciala nadal nie pokazuje.
Okropnie broi -przesuwa krzesla , zeby dostac sie na blat, chodzi po stole, otwiera okna, drzwi i ucieka na dwor ,wlancza kuchenke no normalnie zywe srebro )) a co gorsze to dzisiaj uderzyl dziewczynke w przedszkolu a wczesniej kogos ugryzl (( normlanie denis rozrabiaka nam rosnie
wiola20121119
Monia, piszesz, ze z mową cieżko, a mo najstarszy synek, donoszony mówił niewiele wiecej. Za to rozgadał sie na całego jak skończył 3 lata. :-)
wiolunia82
Monia 14kg???...ale musi być kluseczka
Z mową ma czas kochana...poczekaj bo jeszcze zapragniesz by nic nie mówił hehehe.
Z moim Grackiem było tak jak ze starszym wioli20121119, po 3 roku zatrybił i sie rozgadał i też donoszone zdrowe dziecko.
Wszystko w swoim tempie Monia
Z mową ma czas kochana...poczekaj bo jeszcze zapragniesz by nic nie mówił hehehe.
Z moim Grackiem było tak jak ze starszym wioli20121119, po 3 roku zatrybił i sie rozgadał i też donoszone zdrowe dziecko.
Wszystko w swoim tempie Monia
reklama
Podziel się: