reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Doskonale Cie rozumiem..ja naprzyklad wyczekuje az moja zacznie sie miac tak normalnie..."jak czlowiek" zdazylo sie juz pare razy im ja tak rozsmieszyc a maz wogole niema z tym problemow ale na ogol taks ie nie smieje...a ja czekam i czekam a pamietam jak wy pisalyscie ze wasze pociechy od dawna taks ie smieja...
ale cierpliwie czekam bo ten smiech jest cudny zupelnieinny glos wszystko...cos wspanialego :)

No właśnie macie rację. Moja nie umie się przekręcać na brzuch, czy plecy, ale za to od dawna śmieje się na głos. Rewelacja tak słyszeć jak twój szkrabik piszczy ze śmiechu. Szczególnie często tak robi przy przewijaniu jak ją pogilgotam po gołym brzuszku, albo jak ją całuję w szyjkę :laugh: :laugh: :laugh:

Lilith ślicznie twoja Judytka podtrzymuje się na samych dloniach, moja tak mocno jeszcze nie potrafi :) bardzo wysoku potrafi się podtrzymać :) Piękna jest wiesz??? ale pewnie wiesz :)

zaraz poszukam jak moja się podtrzymuje i jak się buja :)
Moja Amelka śmieje się na głos odkąd zrobiłam jej "byka" tzn posadziłam ją sobie na brzuchu i robiłam dość szybko choćby mostki tak że ona podskakuje i opada mi na brzuch. Śmiech słychać na cały dom ;D
Dzisiaj moja pediatra pocieszyła mnie z tym nieobracaniem się. Wytłumaczyła, że Amelka narazie ćwiczy siadanie. Dzieci nie potrafią doskonalić kilku umiejętności naraz np. obracanie i siadanie :)

widać te nasze dzieciaczki rozwijają się po swojemu ;) nic a nic nie przejmują się tym że mamy siedzą na forum i porównują :)

oto osiągnięcie rozwojowe Amelki ;D która właśnie wstała i spała całe poł godziny :p

reklama
Do góry