reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
heksa - na to nie ma regóły - mój zaczął się przewracać po skończeniu 2 miesiąca - i jak na razie zrobił to tylko kilka razy - po prostu nie chce mu sie albo nie lubi albo samajuż nie wiem. Natomiast JAkubek od abryz przewracał się przed ukończeniem pierwszego miesiąca.

Pola też się jeszcze nie przewróciła. Może dlatego, że zadko kładę ją na brzuszku, ale ona tego nie cierpi -uleży tak może pół minuty :p

kasiaczek, angie, super :)
Moja Niunia tez sie nie przewraca jeszcze, ale za to smieje sie ciagle, coraz czesciej z odglosami (proby smiechu na glos). Non stop gada ;), trzyma w linii glowke i kregoslup jak sie ja za raczki ciagnie i sama raczkami sie podciaga, no i odkad sie kapnelam, zeby ja klasc na brzuszku na czyms twardym, to coraz ladnie podnosi glowke. Aha, w pionie na raczkach juz praktycznie non stop pieknie trzyma glowe :) Super jest :) Chwyta zabawki cora czesciej i wodzi wzrokiem i glowka za zabawka albo za twarza nawet 180 stopni :)
Swietne, ze nasze dzieciaczki robia sie coraz bardziej kumate, silne i kontaktowe. :D :D :D

Kasiunka - mój po prostu nie cierpi leżeć na brzuszku - poleży max 5 minut i jak się rozpłacze to potem jak go wezmę to mi się jeszcze żali przez 10 minut - że jaki on biedny i jak strasznie długo tam leżał.
Po prostu dla niego mata to jest sala tortur :p - ale jak mus to mus - też dlatego ne kładę go zbyt często bo póżniej on strasznie płacze

moj tez przerazliwie placze na brzuszku. wyczytalam gdzies tu na forum ze dzieci ktore nie cierpialy lezec na brzuchu w momencie gdy sie naucza przewracania z plecow na brzuch i odwrotnie to wrecz przestawiaja sie na lezenie na brzuchu. jakos trudno mi to sobie wyobrazic w moim przypadku :)

reklama
A+T+,GOSIEK SUPER POSTEPU U WASZYCH SZKRABOW
kasiaczek82 TWOJ ROWNIEZM,SILNY CHLOPAK JAK JUZ TRZYMA ZABAWKI

MOJA ROWNIEZ NA BRZUSZKU DLUGO LEZEC NIE CHCE,ALE CIESZE SIE BO JUZ DWIE NOCKI PRZESPALA CALE,PO 8H NIZLE CO!!!!NO I PIERWSZY ZABEK SIE PRZEBIL,A DRUGI PEWNIE JUZ NIE DLUGO,PEWNIE ZAJMIE TROCHE ZA NIM JEJ PODRSNIE W GORE,PIASTKI RANO WCINA ROWNO :D :D :D

Do góry