reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Ewe no ale zdolniacha!!! Mowie fci jescze kilka dni i bedzie dreptac tak na nogach!!!
Co do mama itd to dzieci swiadomie mowia to dopiero po roku....ale fajnie macie bo u nas cisza!

No to Judi juz nie tylko stoi w lozeczku ale juz chodzi na boki trzymajac sie szczebelkow!!!! a dzis mnie tak wystraszyla bo puscila sie jedna reka a druga jap po karuzele!ale szok mialam!! zrobilam jej zdjecie kom (nadal brak aparatu) i mam pytanie czy ktoras z was ma tak ze mms przychodza na poczte?(kiedys tak bylo np w idei) No kurcze niemam sie jak pochwalic:( no i boje sie ze nie wiezycie:(

reklama
LILITH masz racje wiekszosc dzieci mowi swiadomie MAMA dopiero po roczku, tak samo jak wiekszosc dzieci chodzi na roczek :-) a jednak sa wyjatki

moja zaczela sie przewracac z pleckow na brzuszek w nocy przez sen, raz nawet znalazlam ja w poprzek lozka,

Super dzieciaczki się rozwijają.
heksa,toola to niesamowite uczucie jak dziecko pierwszy raz woła mama. Gratuluje.
ewe ja właśnie już mojej obniżyłam łóżeczko, bo robiła tak jak Amelka.
kasiunka, gosiek gratuluje dzieciaczko umiejętności nurkowania. To zaowocuje na przyszłość. Przynajmniej nie będą bały się wody i od razu będą wspaniale pływać.
agatatje ja też nie wiem jak masz nauczyć Olafa znaczenia tego słowa ;-) ;-) ;-)
lilith oczywiście, że ci wierzymy. Judytka zdolna dziewczynka :tak: Gratulacje dla niej i dla dumnej mamusi :-)
I nie zgodzę się, że jak mówi pierwsze tata to przyniesie brata, bo Karolinka pierwsze powiedziała tata, a ma siostrzyczkę ;-)

Wow, Lilith no szok!!! Chyba do Ksiegi Guinessa Twoja cora musi zostac wpisana!
Fajnie z tym "mama". Moja tak jak wczesniej ciagle nawijala "dadadatatatagagagegegebabalalala" itd, tak teraz zapomniala jak to sie robilo :-(

mi chodzi z tym mms ze wysyla sie normalnie na kom i potem tej osobie przychodzi powiadomienie ze moze odebrac na stronie (kiedys tak mialam z Idea)
Postarams ie od kolezanki pozyczyc i narobic ich sporo ")
no pewnie ze sa wyjatki ale jak to poznac ze mowi swiadomie?
Trini no to szkoda ze nie dziala:(

ale równie dobrze możesz wysłać mms na adres e-mail zamiast na telefon - i wtedy zdjęcie z załącznika będzie można wrzucić na forum :-)

reklama
LIith no to czekamy może się uda :-) zobaczymy małą akrobatkę, kujona Judytkę :-) A tak na marginesie to kto nie wierzy ???

Do góry