reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
angie od 3 dni woła na okrągło i stawiam soie na kazde wezwanie jak jes mama zeby sobie kojarzyła jak gada tonacje aaa czy inne nie stawiam sie wysyłam innych a na mama lece ja.

gratuluje!!
Oj moja mama nie mowi ale bede sie cieszyc!!choc wolalabym by tata bylo pierwsze bo to znaczy ze przyniesie brata :)
Ale ciagle ble ple hle itd:)

LiLITH moja powiedziała mam bo od czasu zaistniałej syt spedza 90% czasu ze mną a ja z nią i do głowy w kółko tłuke jej mamama, a tata powie dopiero wyedy jak tata znajdzie dla niej czas i sobie z nią pocwiczy.

kurcze Hafsi tez mowi meme ale nie wiedzialam ze ona tak swiadomie??? bo ona jak placze z bolu albo chce spac to mowi meme,

a tak w ogole to dzis Hafsa skonczyla 6mies i na te okazje sobie dlugo sama siedziala bez suportowania az upadla na poduzke i sie rozplakala...

reklama
Do góry