reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Organizacja urodzin w ciąży.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boże kobiety czytajcie ze zrozumieniem!! pisałam juz ze zmienie termin. macie jakieś pomysły poza siedź w domu i nie oddychaj? ja rozumiem ze sytuacja jest cieżka ale to kiedyś minie

Jak dożyjemy, to Ci napiszemy. Teraz nie zawracaj sobie tym głowy.
To nie minie, co najwyżej się wyciszy...

a które to były urodziny? 16? 😂

bardzo ładna reklama
Haha gdyby to były normalne urodziny to poszłabym do klubu😁. Co jest nie tak z piniatą czy karaoke haha? A co w tym złego? Wejdź sobie tam i zobacz jakie mają spoko rzeczy. W sklepach są tylko piwa, a stamtąd dostałam wino i widziałam tam jeszcze jakieś szampany. Ciąża trwa 9 miesięcy, coś trzeba robić😁😁

Dziękuję za jakąś odpowiedz normalną, zobaczę i się zastanowię. Strasznie popsuły mi nastrój tym straszeniem. Rozumiem epidemia, ale czymś pozytywnym też się warto zająć...

Dziękuję za jakąś odpowiedz normalną, zobaczę i się zastanowię. Strasznie popsuły mi nastrój tym straszeniem. Rozumiem epidemia, ale czymś pozytywnym też się warto zająć...

Myślę że nie to było celem dziewczyn a zwykła troska. W tym szczególnym okresie jakim jest ciąża dbasz nie tylko o siebie. Pamiętaj o tym. Cokolwiek zrobisz uwazaj na siebie. Pozdrawiam

reklama
Nawet moja już od dwóch dni 9-latka rozumie, dlaczego nie było przyjęcia urodzinowego...
A nasze nastawienie wynika z troski o nas wszystkich. Nie spodziewaj się, że szybko będzie "normalnie".
Myślenie dorosłego człowieka o wyprawieniu sobie urodzin jest co najmniej egoistyczne.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry