MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Żadnych przyjęć!Mam na myśli dalej to przyjecie, czy któraś organizowała? Jakie rozrywki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żadnych przyjęć!Mam na myśli dalej to przyjecie, czy któraś organizowała? Jakie rozrywki?
a które to były urodziny? 16?Była piniata, karaoke i zabawa do rana
bardzo ładna reklamaDostałam zestaw win, które kupił dla mnie na bezalkoholove.com, tam są super rzeczy bez alkoholu, polecam w tym oczekiwaniu
Haha gdyby to były normalne urodziny to poszłabym do klubu. Co jest nie tak z piniatą czy karaoke haha? A co w tym złego? Wejdź sobie tam i zobacz jakie mają spoko rzeczy. W sklepach są tylko piwa, a stamtąd dostałam wino i widziałam tam jeszcze jakieś szampany. Ciąża trwa 9 miesięcy, coś trzeba robića które to były urodziny? 16?
bardzo ładna reklama
Dziękuję za jakąś odpowiedz normalną, zobaczę i się zastanowię. Strasznie popsuły mi nastrój tym straszeniem. Rozumiem epidemia, ale czymś pozytywnym też się warto zająć...