reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
brzuszek spory juz widac golym okiem ubranka ciazowe zajefajne spodnie i swietne bluzka itp. bluzka chociaz zakrywajaca brzus to ladnie sie kaponuje bo wiazana na szyji i dodaje uroku jak to mowi maz BARDZIEJ SEXXI
m.a.l.i.n.k.a
jak zakupimy cyfrowke narazie na te pierdoly wydalismy 2.500tysaz wstyd
m.a.l.i.n.k.a
no ale raz na jakis czas mozna zaszalecO
m.a.l.i.n.k.a
IZABELKo miedzy naszymi dzidziami rwone 2 tygodnie roznicy
m.a.l.i.n.k.a
kurcze ale sie rozpisalam wiecie co tak sobie mysle ze niedlugo mi sie laba skonczy i znowu na uczelnie.ale mi sie nie chce ale mezulek goni wie co robi heheleniuch zemnie starszny, (byla przyjaciolka) i ja calkowicie stracilysmy kontakt maz uwzaza ze to najleprze co sie moglo stac bo tylko ja przez jej glupie docinki itp siedzialam i po katach plakalam a tak to jest swiety spokoj.Na wakacje juz raczej nigdzie nie wyskoczymy mosi nam wsytarczyc ten tydzien w lipcy z reszta super bylo,ale wziol sie czlowiek rozkrecil a tu wracac trzeba!~!!!!! w kazdym razie zalowac nie ma czegby tak dalej bylo to bedzie cudownie,wwe wtrorek wybieramy sie do kina na KAROL czlowiek kotry zostal papiezem juz drugi raz bo warto obejzec zabieramy moja mamusie hmm i to by bylo na tyle z tych grubszych wiescimam nadzieje ze bardzo nie przynudzilam jutro mezus znowu do pracy a ja znowu tylko z bobaskiem w brzusiu w domku.
reklama
Podziel się: