reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

optymistycznie starające się

Dzięki za miłe przywitanie :)

Co do przytulania- niestety mam męża tylko na weekendy, na codzień jest 500km ode mnie :-[ i strasznie za nim tęsknię... Ale już w październiku będziemy razem :) chociaż dzidzię mam nadzieję zmajstrować jak najszybciej
Odkąd zdecydowaliśmy się na maleństwo zachowuję się jak wariatka- dzwonię kilka razy dziennie i rozmawiam z nim tylko o tym... Najchętniej juz pobiegłabym kupowac ubranka i łóżeczko. Też tak macie lub miałyscie?

Każdy związek się zmienia, bo my się zmnieniamy i w kazdym małżeństwie sa upadki i wzloty. chociaż bylismy z mężem już bardzo długo i nawet mieszkaliśmy razem przez 2,5 roku to jednak po ślubie wszystko się zmieniło. Pierwszy rok nie był najlepszy, co mnie do tej pory zastanawia... Dopiero rozłąka (mąż wyjechał na 10 m-cy do szkoły policji) pozwoliła nam spojrzeć na wszytko z dystansu i ustalić co jest dla nas najwazniejsze. Wiele związków rozpadłoby sie przez ten czas z różnych przyczyn. Nam te kilka miesięcy uświadomiło więcej niz kilka lat wspólnego 'chodzenia'.

reklama
ANEK no jeszcze jestem obecna:p)

Co do malzenstwa to u nas jest roznie sa super chwile a sa klotnie kotre czasem koncza sie lzami ale i tak sie kochamy.Wiadomo ze wszystko sie zmienia w zyciu po slubie ludzie sie zmieniaja wiec i zwiazek

CZeść dziewczyny ,miałam nie świrować i wyluzowac ale się nie da i zaglądam tu. Lilith skarbie napewno brak ci progesteronu,proponuje poprosić lekarza o luteine bądz duphaston tak na wszelki wypadek napewno pomoże a nie zaszkodzi,to sie bierze od 15dc. do 25dc. ale możesz jeszcze spróbować.Trzymam za nas kciuki u mnie też 18 dc. do końca jeszcze 6 dni

Małżeństwo... :) u nas w sierpniu minie 2 lata od ślubu, a w sumie ponad 3 jesteśmy razem... Ja uważam że ludzie poznają się całe życie... Z roku na rok jest inaczej, jak nazwał to mój mąż bardziej dojrzalej się kochamy. Ale to wszystko zależy od nas!
My raczej zawsze mamy kompromis, wiec sie nie kłócimy... czasem jakiś foch, ale każdemy się zdarza :)

Axxa to cieszę się, że nie było zmian :) Pozdrawiam Cię cieplutko! :)

Agutek tak braliśmy ślub 23 sierpnia 2003 :) Już niedługo 2 rocznica :) Na pierwszą mój mąż zrobił mi super niespodziankę :) Ciekawe co teraz będzie ;D

A Wy też w sierpniu 2003?? :) Którego??

Witam wszystkie szczęśliwe mężatki. Jak tam wasze starania? :laugh: Czy są nowe wieści? A jak humorki bo pogoda zaczyna doprowadzać mnie do szału. Mieliśmy wyjechać na wakacje by poważnie zająć się sprawą dzidziusia a tu ciągle pada. Urlop do 1 września a tu słońca brak koszmar. Co u was? ;)

Agutek to bedziemy świętowac w sierpniu nasze II rocznice ślubu ;D Tylko ja pierwsza bede musiała zdać releację ;)

Nadiaw79 nowych wiesci ze starań nie mam :) bynajmnie ja :) Pogoda w Wawie okropna!! Rano jak jechałam do biura to za oknani autobus deszcz, deszcz, deszcz...
Ale humorek na razie moze być :) Jeszcze niecałe 2 tygodnie i URLOPEK ;D i to mnie cieszy :)

reklama
LILITH, pewnie masz już Maluszka pod serduszkiem, czego Ci życzę z całego serca. A my zmężem intensywnie się staramy, może też już kogoś lada dzień będę miała w brzuszku?  ;D ;D ;D

Do góry