reklama
ale wiecie co jest dobre?jak my kobitki mamy "te" nasze objawy mezowie chyba patrza na to mniej entuzjastycznie...wkazdym razie tak jest z moim...on niedaje sie zwariowac...patrzy bardziej realistycznie i mowi ze przeciez moglas sobie to uroic...to troszke pomaga...wsumie to moj mezulek zawsze zauwaza jak cos jest nie tak...i mimo iz myslalam ze ja mu powiedzialam o 1 ciazy to okazalo sie ze sam sie domyslal ale niechcial mi nic mowic bym sobie nie ubzdurala Wiec to dobrze ze mamy kogos kto inaczej na to patrzy i nie da sie zwariowac!!
Witajcie laski ,gratuluje mysli niech tylko sie potwierdzi madziujka,a klimatem nie masz sie co przejmowac,zarzywaj siwrzego powieltrza,duzo jodu nikomu nie zaszkodzilo,a wrecz przeciwnie,same zalety wakacje,relax,swierze powietrze,zapach moza,plaza,oj rozmarzylam sie bo nie bylam nad mozem juz dwa lata :-[.Odpoczywaj,za tydzien zrob test i nas powiadom.powodzenia pozdrawim
Madziujka ja bym na twoim miejscu juz testowala!!niema na co czekac!!przynajmniej bedziesz wiedziala czy fasolinka juz jest z toba czy to np z powodu nerwow spowodowanych wyjazdem!!!trzymam kciuki i mam nadzieje ze to fasolinka ci taka niespodziewajke na wakacje zrobila!!!
co do pogody u mnie tez dziewuszki fatalnie...niby raz zaswieci slonce a po chwili znow zachmurzone... wiatr do tego okropny...i ponoc tak ma byc jeszcze dlugo...
co do pogody u mnie tez dziewuszki fatalnie...niby raz zaswieci slonce a po chwili znow zachmurzone... wiatr do tego okropny...i ponoc tak ma byc jeszcze dlugo...
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzisiaj mialam mała konsultacje z lekarzem na temat moich wyników. i zaczynma brac duphason od 15 dnai cyklu do 25. i bromergon jednak cała tabl, bo jak biore 1/2 to i tak prolaktyna mi rośnie. wiec jesli nie dostane teraz @, to uznaję ze to plamienie to była @ i według tego zaczyma kurację. i mam nadzieje ze szybciutko zadziała
LILITH , mocno, mocno trzymam kciuki!!
LILITH , mocno, mocno trzymam kciuki!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
anek , to Ty z wawy?? bo ja tez fakt, pogoda okropna, aczkolwiek teraz troche cieplej. ja urlop mam juz za 10 dni, 31.07 wybywam, postaram sie zapomniec o staraniach!
madziujka , testuj, chyba nie chcesz nas trzymac w niepewnosci do powrotu z wakacji!!
madziujka , testuj, chyba nie chcesz nas trzymac w niepewnosci do powrotu z wakacji!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
LILITH , juz nie mogę sie doczekac tej cudownej wiadomości od ciebie!! a napewno bedzie cudwna, bo czy wiadomosc ze jestes w ciązy nie jeste piękna??
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
Ej dziewczyny ciekawe co u RUSALKI miala sie odezwac i nic
Podziel się: