reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

cześć dziewczyny !!dzięki za wsparcie ,tak jak mi poradziłyście zrobiłam dziś raniutko test,wydzedł negatywny:-(.ale mam wątpliwości co do tego raniutko,bo poszłam spać o 2 rano,a testowałam około 6 bo podobno rano najlepiej,tylko czy nie za mało czasu upłyneło na testowanie to tylko 4 godziny snu?
martwię się tym wszystkim,dziś więc 3 dzień bez okresu a mi jest trochę niedobrze momentami i troszkę boli mnie brzuch,więc mam cichą nadzieję i chciałabym już móc się cieszyć!!!!serdecznie pozdrawiam WAS :-)

Szczypiorek powodzenia!!!

reklama
cześć dziewczyny !!dzięki za wsparcie ,tak jak mi poradziłyście zrobiłam dziś raniutko test,wydzedł negatywny:-(.ale mam wątpliwości co do tego raniutko,bo poszłam spać o 2 rano,a testowałam około 6 bo podobno rano najlepiej,tylko czy nie za mało czasu upłyneło na testowanie to tylko 4 godziny snu?
martwię się tym wszystkim,dziś więc 3 dzień bez okresu a mi jest trochę niedobrze momentami i troszkę boli mnie brzuch,więc mam cichą nadzieję i chciałabym już móc się cieszyć!!!!serdecznie pozdrawiam WAS :-)

Szczypiorku, mocz mógł być za mało zagęszczony, bo skoro poszłaś tak późno spać, to pewnie późno jadłaś, piłaś napoje itd. Przede wszystkim odpocznij i wysypiaj się, zebyś nie była osłabiona! Trzymam nadal kciuki, żeby to było TO!!!:happy:

dzięki kobietki fajnie ze mnie wspieracie!!!na razie wszystko dobrze czyli miesiączki wciąż nie ma:-) mój mężuś powoli zaczyna się cieszyć:-Da więc 4 dzień bez.jutro testowanie może wreszcie zobaczymy dwie kreseczki już nie mogę się doczekać:-D a z drugiej strony znów się zawieżć i zobaczyć tylko jedną...:-p
ach te testy!!!
pozdrawiam cieplutko;-)

Witam Was wieczorową porą i mam pytanko, bo z nowym cyklem - nowa nadzieja i muszę trochę pomóc naturze :rofl2::

Chciałabym polepszyć ilość i od razu jakość mojego śluzu /z moich obserwacji wynika, że nie jest go zbyt dużo, w każdym razie ja go dużo w połowie cyklu nie widzę:-(/. Boję się trochę wiesiołka, bo nie mam jeszcze wprawy w ustalaniu owulacji, a pisałyście, że bierze się go do momentu owu - potem jest ryzyko. W takim razie, czy len jest bardziej neutralny i czy skuteczny? W domu mam "Len Mielony. Podwójnie odtłuszczony" frimy Oleofarm, mdłe w smaku przeokropnie, mam całe dwie paczki, kiedyś kupione na promocji :sorry2:Czy któraś z Was pije len? Widać poprawę? Jeśli tak, to spróbuję też to polubić.[/quote]

to jeszcze raz ja:-pkoło południa rozbolał mnie brzuch i dostałam okres:wściekła/y:niestety...a już myślałam że coś wyszło z naszych starań,szczęście że mam wspaniałego męża i z nim wszystko jest proste:-)nie przejmuję się więc tym dalej,papa kobietki pozdrawiam:blink::-)

WITAJCIE KOCHANE!!!
Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(

PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.... ANIA

Ja uważam podobnie, wygląda mi to na ciążę!:-) Zrób sobie badanie krwi jeśli nie wierzysz pięciu testom! Ja po ciuchu składam gratulacje!

reklama
Do góry