reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Margolis!! testowalam wczoraj wieczorem bo niemoglam wytrzymac do rana!! no i pojawily sie sliczne II kreseczki!!!:) a z fasolka napewno bedzi ewszystko dobrze!niepozwole by stala jej sie jakas krzywda!! a we wtorek mam gina!!

reklama
A ja jak widzicie nic:( Już wczoraj wieczorem jak byłam na koncercie (poezja śpiewana- super) to czułam jak mnie boli w krzyżu i w nocy czułam... no i oczywiście @ przyszla. Nawet nie musiałam testować. W sumie pocieszam się że dopiero zaczęliśmy (jak policzę to dopiero pierwszy miesiąc jak próbowaliśmy prawdopodobnie w owulację:) więc nic nie może być tak od razu...Ale martwię się trochę już na zapas bo zawsze odkąd pamiętam to miałam problemy z hormonami i co ginekolog to mnie inaczej leczył...niektórzy tak że szkoda gadać. Życzę wszystkim milego wieczoru sobotniego:)

Robilam badania, teraz na 06.08 ide do ginekologa- nowego, ma u nas dobre opinie, bo babka do ktorej chodzilam przyjmuje raz w tygodniu...i w lipcu rejstrowali do niej na grudzien -PARANOJA. Generalnie ona chyba dobra jest ale że tak powiem "malo dostępna" wiec szukam. Nie moge za kazdym razem w czwartek zwalniac sie z pracy i siedziec tam caly dzien (bo jak sie cos dzieje to przyjmuje bez rejestracji) z kilkudziesięcioma innymi kobitkami...Spróbuje do innego - zawsze moge jeszcze pojsc spowrotem do niej (teraz jestem zarejstrowana na grudzien:) albo na telefon prywatnie...
o...goście przyszli, wracam później:)

eh... nie rozmawialismy na ten temat, szczerze powiem ze troche sie boje usłyszec znowu to samo. nie mogłam sie wczoraj wypłakac, mój mąz niestety nei potrafi spokojnie przeczekac napadu mojego płaczu i zaczyna pytac a dlaczego, a czemu.... i w końcu wychodzi ze to ja musze go pocieszac ::) dzisiaj troszke lepiej, tzn bardziej udaje mi sie panowac nad smutkiem. bylismy dzisiaj szukac materiałów na remont i mebli, szok jkaie ceny!!za szafke pod umywalke zaśpiewali nam 900zł!ael bedzie, a za słupek do łazienki 2100 ::).

reklama
Elżbietka trzymam za Cibie kciuki... może to i dobrze że bedziecie robic remont... zajęta nie bedziesz tyle mysleć...
wszystko napewno niedługo się ułoży...

Do góry