reklama
Rusalko a moze to wlasnie na fasolke!!ja tez napoczatku bylam zdezorientowana ze to moze jakas infekcja i bol plckow...a potem co sie okazalo??? Wiecej wydzieliny(oj duzo duzo wiecej) jest zeby ochraniac przed zarazkami a placki...sama niewiem...ale jednak??wiec trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie!!
mam malutką nadzieję na fasolkę..ale aż boję się "głośno" o tym myśleć.
Wczoraj na weselu batrdzo bolał mnie brzunio-szczególnie lewa strona..i wciaz ten kzyż, a przed wyjsciem to aż bałam się, ze dostanę @..takie dziwne uczucie..
-Tylko winko sobie posączyłam..a dziś rano wstałam i bardzo mdliło..ale to też moze dlatego, ze spałam tylko 3 godz..czas pokaze...Niby mam jakieś takie objawy-ale to niekoniecznie na fasolkę mogą być...Oj Cierpliwości..Dzis tylko jakiś pesymizm mnie dopadł...
Wczoraj na weselu batrdzo bolał mnie brzunio-szczególnie lewa strona..i wciaz ten kzyż, a przed wyjsciem to aż bałam się, ze dostanę @..takie dziwne uczucie..
-Tylko winko sobie posączyłam..a dziś rano wstałam i bardzo mdliło..ale to też moze dlatego, ze spałam tylko 3 godz..czas pokaze...Niby mam jakieś takie objawy-ale to niekoniecznie na fasolkę mogą być...Oj Cierpliwości..Dzis tylko jakiś pesymizm mnie dopadł...
Ja niedawno wróciłam-ale musiała jechać do marketu kupic mojemu psakowi coś..My balujemy na weselichu -objadamy się..a moje kochane malenswto same i do tego głodne..Mus to muś..Zreszta spać nie mogę coś..mdliło mnie..-dziś spałam tylko 3 godz..Mąż jeszcze kima..a zaraz trzeba sie zbierać na poprawiny
reklama
Podziel się: