reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
a mnie się jakaś infekcja chyba czepił:(..a do tego dołem boli czesto brzunio(plecki)..gł wieczorem...jakoś tracę nadzieję..:(..smutno mi ...

Lilith

G R A T U L U J Ę!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Samych szczęśliwych chwil Wam zyczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rusalko a moze to wlasnie na fasolke!!ja tez napoczatku bylam zdezorientowana ze to moze jakas infekcja i bol plckow...a potem co sie okazalo??? Wiecej wydzieliny(oj duzo duzo wiecej) jest zeby ochraniac przed zarazkami a placki...sama niewiem...ale jednak??wiec trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie!!

jezu jak ja sie teraz wzruszam...jestescie takie wspaniale!!!!heh... :-* :-* :-*

a teraz mykam do sklepu!!! bo musze kupic jakiegos biustonosza bo niemam zadnego...:(

mam malutką nadzieję na fasolkę..ale aż boję się "głośno" o tym myśleć.
Wczoraj na weselu batrdzo bolał mnie brzunio-szczególnie lewa strona..i wciaz ten kzyż, a przed wyjsciem to aż bałam się, ze dostanę @..takie dziwne uczucie..
-Tylko winko sobie posączyłam..a dziś rano wstałam i bardzo mdliło..ale to też moze dlatego, ze spałam tylko 3 godz..czas pokaze...Niby mam jakieś takie objawy-ale to niekoniecznie na fasolkę mogą być...Oj Cierpliwości..Dzis tylko jakiś pesymizm mnie dopadł...

Ja niedawno wróciłam-ale musiała jechać do marketu kupic mojemu psakowi coś..My balujemy na weselichu -objadamy się..a moje kochane malenswto same i do tego głodne..Mus to muś..Zreszta spać nie mogę coś..mdliło mnie..-dziś spałam tylko 3 godz..Mąż jeszcze kima..a zaraz trzeba sie zbierać na poprawiny:)

Oj Rusalko!!!juz sie niemoge doczekac az powiesz ze to jednak fasolinka!!!!! bo objawy moga swiadczyc i o fasolce i o???hmm sama nie wiem!!:):):)

dobra uciekam!!:):) i dbaj o siebie bo wiesz....nigdy nic nie wiadomo:):)

reklama
Oj ja teraz bym nie mogla na wesele i poprawiny!!:) wiec jestes dosc wytrzymala!!ale odpocznij troszke po tym bo jesli jest fasolka lub ma byc to musisz dbac o siebie!!!:):)
uciekam i caluski przesylam!!

Do góry