reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Dziewczynki najlepiej to zaraz jak się @ skończy przytulać się średnio co dwa dni ;) można i częściej.. ;) wtedy większa szansa na fasolinkę podobno :) moja koleżanka zastosowała taką metodę i raz dwa trzy za 4 miesiące będzie bejbiś :)
ja teraz też taką zastosuję, a co! ;D

reklama
monitorin to usg...gin wylicza ci dni kiedy moze byc owulacja kilka dni przed przychodzisz i on mowi ci kiedy i co konkretnie robic!!!

a co do starania sie!to faktycznie przytulac sie od @ co dwa dni (by nasienie bylo silne i w pelni dojrzale!!! po 3 razie sa juz slepaki) przed owulacja nalezy sie wstrzymac na 2-3 dni i pozniej mozna znow zaczac!!aha dobra jest kawa dla faceta bo przyspiesza i dodaje energi plemnika!!!!!tak z 30 min przed wystarczy kilka lykow!!!!

Alek, po 10 września to mój mąż będzie musiał baaardzo podreperować kondycję ;) Wtedy zamierzam zastosować tę metodę - oczywiście, o ile coś miłego nie spotka mnie w piątek... Jak ja nie chcę zapeszyć... A myślałam, że nie jestem przesądna...
Ale metoda z pewnością świetna :)

Wiem dziewczynki, że to nie w każdym przypadku jest wykonalne  :( w takim razie magdalenko wykorzystujcie każdą chwilkę weekendu.. ;)

Kiedys juz wielokrotnie podawalam tez "przepisy" na fasolke od ewy analityk!!!! mam nadzieje ze metody te czy inne pomoga nam zafasolkowac!!!

reklama
Do góry