reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
OBY...
W TYM MIESIACU TO I TAK NIC STEGO, BO MAM W SRODE WIZYTE U GINA...CHCE Z NIM POROZMAIAC I NIECH MI DA SKIEROWANIA NA BADANIA, KTORE TRZEBA WYKONAC. CHCE TEZ ZEBY MI ZROBIL USG...BO TAK NAPRAWDE TO NIE WIEM CZY MAM OWULACJE CZY NIE...WIEC MUSZE TO SPRAWDZIC
W TYM MIESIACU TO I TAK NIC STEGO, BO MAM W SRODE WIZYTE U GINA...CHCE Z NIM POROZMAIAC I NIECH MI DA SKIEROWANIA NA BADANIA, KTORE TRZEBA WYKONAC. CHCE TEZ ZEBY MI ZROBIL USG...BO TAK NAPRAWDE TO NIE WIEM CZY MAM OWULACJE CZY NIE...WIEC MUSZE TO SPRAWDZIC
magdalenkakol
Fan(ka)
Jeszcze raz Wam dziekuje z calego serducha.A czy szczesliwa to sie okaze.miejmy nadziej ze szybko .I jak zrobie tescik wyjda II krechy.Chociaz coraz wieksza mam ochote zrobic test z krwi.Mam jaskre i nie do konca jestem pewna czy moge brac krople do oczu.kiedys okulistka powiedziala ze raczej tak, ale w tej chwili je bire bo mnie tak oczy bola ze nie wyobrazam sobie zeby ich nie brac.Jak bym byla pewna fasolki poszlabym do gin skonsultowala a pozniej do okulisty i juz bym wszystko wiedziala.
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja Ilinko jak bylam ostatnio na usg to mi wlasnie powiedzial ze bedzie owulacja z lewego jajnika bo jest bardzo powiekszony ale to bylam tak tydzien po pierwszym dniu miesiaczki tzn dostalam 23 lipca a bylam 1 sierpnia.
Ja tez tak jak Magdalenka- byłam kilka dni przed owulacją i gin powiedział, ze lewy jajnik-w tym cyklu "przoduje"-zgadza sie- wiekosc jego świadczy o zbilizającej się owulacji..i takie tam- mówił, ze rozmairy, wymiary ksiązkowe-nic tylko się przytulaci będzie dzidzia..fajnie wiedziec, ze wszystko jest OK..uważam, ze warto zrobić sobie takie usg(obok podst badan- cytologii)..tak nawet dla samej- pewności, ze wszystko jest dobrze
Moja gin przy każdej wizycie robi mi usg - i dokładnie opisuje, w którym miejscu cyklu jestem. No ale gdy ostatnio u niej byłam, to jeszcze się nie staraliśmy... Zobaczymy, co mi powie lekarz w piątek. Boję się trochę ale już nie mogę wytrzymać...
reklama
Podziel się: