reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
No co już nikt tu nie pisze:wściekła/y:??????????????????
Same smutasy? No dalej dziewczynki optymizmu trochę:-) zapraszamy wszystkie, które chcą z usmiechem czekać na fasolki i nawet jak się nie uda bedą się cieszyć, że mamy szansę;-)

POZYTYWNE NASTAWIENIE TO POŁOWA SUKCESU !!!!!!!!!!!

:-);-):happy2::-D;-):happy2::-):tak:

Witam optymistycznie!!!
Kochane -ten watek jest rownolegly do Starajace sie 2008...i fajnie miec na oku co sie dzieje na obydwu, ale dosc uciazliwie czyta sie oba watki jednoczesnie. A zauwazylam, ze tutaj jest o wiele mniej kobitek, choc wszystkie super i bardzo radosne;-))))...(widze ze Ekki i Agalotta tez tu zagladaja;-) i tak pomyslalam, ze moze fajnie byloby jakbyscie wszystkie optymistycznie starajace sie zarazily swoim optymizmem pozostale starajace sie i w zwiazku z tym:
Nie odbierzcie tego zle dziewczyny ale proponuje wszystkim przeniesc sie na watek Starajace sie 2008 - jest nas tam duzo wiecej, a wiadomo - w kupie razniej i weselej....
Wiec zapraszam do starajacych sie2008...mozemy wtedy wszystkie byc optymistyczne, bez podziałow:-) bo tak to wygladamy przy was troche blado...na jakies zrezygnowane chyba...a przeciez nie jestesmy:-)
Pozdrawiam i zycze szybkiego zafasolkowania!!!!

Witam,
staramy sie o maluszka. Mialam II razy monitorowanie cyklu, wszystko jest, pecherzyk o odpowiedniej wielkosci, potem w 16 dniu cyklu cialko zolte. Mialam cykle 27 dniowe jak w zegarku. Od I wizyty gin przepisał mi w 16 dniu luteine. Cykl wydluzyl mi sie do 30 dni.
Teraz znow to samo, czyli pecherzyk i cialko zolte w 16 dniu cyklu i luteina, ale w 25 dniu cyklu dostalam @, dosc obfitą, nie było tego w tym I cyklu, az bylam zdziwiona, taka sobie @ trwala 6 dni.
Nie wiem co sie dzieje.....
POMOZECIE?
Weronika:szok:

Zapraszam serdecznie do wątku :Starające się 2008:-)

witam serdecznie wszystkich!!!znalazlam wlasnie te stronke i dokladnie tego szukalam,mam prosbe pomozcie mi ocenic kiedy mam dni plodne,wiem ze to brzmi zenujaco ale jestem ,,poczatkujaca,, i nie bardzo wiem gdzie szukac takich informacji,z gory dziekuje :-)

Witam Was Kochane. Mam na imię Ania. Od 3 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia ale jakoś za każdym razem wynik testu jest nagatywny. Szczerze Wam powiem, że już się załamałam. Siedzę wieczorami i płaczę po cichu.... Próbowałam wszystkich metod zajścia w ciążę i nic. Ja wiem, że dla Was 3 miesiące to bardzo mało ale dla mnie to wieczność ;-( !!! Mąż ma z pierwszego małrzeństwa ślicznego synka i ja bym teraz chciała mu dać dziecko ale się nie udaje. Byłam u lekarza i wszystko jest ok. Biorę kwas foliowy a mąż salfazin i nic nic nic!!! Odżywiamy się też zdrowo. Tylko Wy wesprzecie mnie na duchu i podbudujecie :-( Może coś nawet doradzicie? Pozdrawiam Ania.

Witam Was Kochane. Mam na imię Ania. Od 3 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia ale jakoś za każdym razem wynik testu jest nagatywny. Szczerze Wam powiem, że już się załamałam. Siedzę wieczorami i płaczę po cichu.... Próbowałam wszystkich metod zajścia w ciążę i nic. Ja wiem, że dla Was 3 miesiące to bardzo mało ale dla mnie to wieczność ;-( !!! Mąż ma z pierwszego małrzeństwa ślicznego synka i ja bym teraz chciała mu dać dziecko ale się nie udaje. Byłam u lekarza i wszystko jest ok. Biorę kwas foliowy a mąż salfazin i nic nic nic!!! Odżywiamy się też zdrowo. Tylko Wy wesprzecie mnie na duchu i podbudujecie :-( Może coś nawet doradzicie? Pozdrawiam Ania.

Wtaj Cukiereczku!!!. Ja weszlam tu na forum tylko z ciekawosci. Staram sie systematycznie udzielac na forum Starajace 2008(juz niedlugo bede na forum Starajace 2009) Kochana nie zalamuj sie, bo nie ma czym. Ja staram sie od 4m-cy i tez juz mialam zalamke, ale maz, kolezanki, siostra a przede wszystkim dziewczyny z forum Starajace sie 2008 podniosly mnie duzo na duchu. Musisz wiedziec, ze 3 m-ce to bardzo krotki okres. Hmmmm dlugi okres dla Ciebie(naprawde to rozumiem:tak:), ale w rzeczywistosci sa male szanse na poczecie dzidziusia od razu, chyba 20%. Duzo juz czytalam na ten temat. Po zalamce przyszedl duzy optymizm, wiec i u Ciebie tak powinno byc. Musze Ci powiedziec, ze stres, zmeczenie itp wplywaja na nasza psychike, wiec sama widzisz. Skoro u Ciebie i meza jest wszystko oki, to nie przejmuj sie tak i daj na luz!!!:tak::tak::tak: Ja juz tak zrobilam i powiem Ci szczerze, ze czuje sie lepiej. Mysle, ze niedlugo razem z mezem bedziecie swietowac. Porozmawiaj z nim o tym jak sie czujesz, moze Ci to pomoze. Moj maz mnie wspiera w tym wszystkim, bo wie jak bardzo pragne dzidziusia i mysle, ze to mi na dobre tylko wychodzi. A tak szczerze kiedy troszke odpuscisz sex i wszystko inne bedzie wygladac lepiej PAMIETAJ!!!! :tak::-):tak:I 3MAJ SIE CIEPLUTKO

Pozdrawiam wszystkie kobietki!!!

Ostatnia edycja:
Wtaj Cukiereczku!!!. Ja weszlam tu na forum tylko z ciekawosci. Staram sie systematycznie udzielac na forum Starajace 2008(juz niedlugo bede na forum Starajace 2009) Kochana nie zalamuj sie, bo nie ma czym. Ja staram sie od 4m-cy i tez juz mialam zalamke, ale maz, kolezanki, siostra a przede wszystkim dziewczyny z forum Starajace sie 2008 podniosly mnie duzo na duchu. Musisz wiedziec, ze 3 m-ce to bardzo krotki okres. Hmmmm dlugi okres dla Ciebie(naprawde to rozumiem:tak:), ale w rzeczywistosci sa male szanse na poczecie dzidziusia od razu, chyba 20%. Duzo juz czytalam na ten temat. Po zalamce przyszedl duzy optymizm, wiec i u Ciebie tak powinno byc. Musze Ci powiedziec, ze stres, zmeczenie itp wplywaja na nasza psychike, wiec sama widzisz. Skoro u Ciebie i meza jest wszystko oki, to nie przejmuj sie tak i daj na luz!!!:tak::tak::tak: Ja juz tak zrobilam i powiem Ci szczerze, ze czuje sie lepiej. Mysle, ze niedlugo razem z mezem bedziecie swietowac. Porozmawiaj z nim o tym jak sie czujesz, moze Ci to pomoze. Moj maz mnie wspiera w tym wszystkim, bo wie jak bardzo pragne dzidziusia i mysle, ze to mi na dobre tylko wychodzi. A tak szczerze kiedy troszke odpuscisz sex i wszystko inne bedzie wygladac lepiej PAMIETAJ!!!! :tak::-):tak:I 3MAJ SIE CIEPLUTKO

Pozdrawiam wszystkie kobietki!!!
Kochana bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Mąż bardzo mnie wspiera i mówi, że napewno się uda. Mam taką nadzieję, że już niedługo zostaniemy spełnionymi rodzicami. Chociaż czasem już mnie denerwuje to , że Ci co nie chcą dzieci to je mają a Ci co chcą to nie mają. Sama jestem dzieckiem adoptowanym i współczuje moim adopcyjnym rodzicom, że pomimo wielkich starań nie mogli mieć własnego dziecka. Kochana Serdecznie Cię pozdrawiam i trzymam kciuki!!! :tak:;-) Ania

reklama
Witam optymistycznie!!!
Kochane -ten watek jest rownolegly do Starajace sie 2008...i fajnie miec na oku co sie dzieje na obydwu, ale dosc uciazliwie czyta sie oba watki jednoczesnie. A zauwazylam, ze tutaj jest o wiele mniej kobitek, choc wszystkie super i bardzo radosne;-))))...(widze ze Ekki i Agalotta tez tu zagladaja;-) i tak pomyslalam, ze moze fajnie byloby jakbyscie wszystkie optymistycznie starajace sie zarazily swoim optymizmem pozostale starajace sie i w zwiazku z tym:
Nie odbierzcie tego zle dziewczyny ale proponuje wszystkim przeniesc sie na watek Starajace sie 2008 - jest nas tam duzo wiecej, a wiadomo - w kupie razniej i weselej....
Wiec zapraszam do starajacych sie2008...mozemy wtedy wszystkie byc optymistyczne, bez podziałow:-) bo tak to wygladamy przy was troche blado...na jakies zrezygnowane chyba...a przeciez nie jestesmy:-)
Pozdrawiam i zycze szybkiego zafasolkowania!!!!
Kropeczko, dobrze piszesz! Zapraszamy:-)

Do góry