reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

RUSALKO glowa do gory poczekaj te kilka dni

NADIAW to super ze z mama lepiej a ten lekarz sostry to tak jak powiedziala magdalenka nienormalny jakis

Ja tymczasem za 10 mniutek lece do szkolki

reklama
Nadiaw moj tez tak uwaza i zreszta sama to zauwazylam! doslownie wywalilo mi brzuch i wciagnac sie nie da...ale u samego dolu tak....ciekawe ciekawe strasze meza ze to na blizniaki hehe:)

Rusalko czy mam rozumiec ze test neg? czy nie testowalas?

Mazurek ja bym robila tak: owulacja + polowe + 2 dni!!!
ja testowalam 2-3 dni po spodziewanej @ ...ale bylam juzpewna przed @:):)

Rusalko wlasnie poczekaj jeszcze i sie nie zalamuj!!!

Axxa no tak...niewiem zupelnie co sie dzieje...az tak wczesnie nie chodze spac...nawet kolo 24 :) ale zawsze budze sie o 9!!! punktualnie (10 + -) :( pozniej robie sie zmulona popoludniu i wieczorkiem...:):)
a fasolinka super!cos czuje ze mnie ssie z glodu ale zupelny brak apetytu i ochut :( nic mi nie smakuj i wszystko mi smierdzi :)

No ja wczoraj tez nie miałam apetytu ale teraz wrócił. Zasanawiam sie jak powinnam się teraz odżywiać. Co powinnam najbardziej jeść żeby oczywiście nie zaszkodzić fasolce.

Nadiaw jedz to na co masz ochote!!! A tak to staraj sie jesc warzywa i owoce bo to same witaminki!!!:) nie jedz serow plesniowych!!!!! surowego miesa!! surowych ryb i jajek!!!! musisz na to bardzo uwazac!!!!!:):) niedlugo juz bedzie dzial mam na MAJ 2006 to kazda z nas napewno bedzie tam pisac to co wie!!!!:):)

I apetytu niemam nadal mimo iz jestem strasznie glodna!! ciagle mi niedobrze i mna szarpie :) no i mam okrutne zawroty glowy!!! wiem ze na to powinno sie np zjesc banana zeby cukier sie podniusl!!!

reklama
Do góry