reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
To fajnie wiedziec...
Mysle ze jak wroce to bedzie mozna czasem poklikac-ze przede wszystkim-bedzie o czym, a moze i o kim...
A na razie czytam sobie o Waszych dzidziusiach i tez jest fajniusio....

Ja mam jeszcze tlen i skype!! mialam jeszcze yahoo (czy jakos tak) ale po formacie jest odinstalowane :)

a popisac zawsze bedzie o czym!

no pewnie...
jejku tak bym chciala tez miec maluszka w brzuszku...
no ale musi jeszcze poczekac...
ale jak wracam przerywam branie tabletek, bo troche mnie nastraszylyscie...
no a jak wrociemy do siebie z "bylym@, "przyszlym" to moze i fasolka niedlugo potem przyjdziie-choc po ponad 3 latach tabletek to chyba moze byc ciezko tak od razu... no ale na wiosne....
W kazdym razie trzymam za wszystkie Wasze fasolki kciuki bardzo mocno i piszcie co nowego-codziennie czytam...

Aga-ciekawa:)..moja kolezanka brałam tab przez 5 lat..(z nieiwelkimi bodajze przerwami..albo i nie..Odstawiła..i w drugim cyklu strań zaszła w ciaże:)

aha...
to chyba bede brala...
bo my planowalismy poczecie dzidziusia na okolo maj 2006...
i myslalam ze do tego czasu sie wyreguluje cykl... no ale skoro tak-to nie chce stresowac "bylego","przyszlego"....

reklama
Do góry