reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

LILITH pisze:
ja mam taki sposob ze zostawiam wlaczone BB i wylanczam kompa! ale to szkodzi pod tym wzgledem ze pozniej niewiesz ktore watki juz czytalas itd bo wszystkie stronki sa niebieskie!!!!:)
ale nick rozniez!!
Lilith...a jestes zlogowana na BB jak wylaczasz kompa? nie wiem co zle robie, u mnie caly czas jest czarne

reklama
Asmodis tak jestem zalogowana!!!!! i zrestaruj najwyzej komp!! u mnie to dziala!!:)

Malinko niema co sie przemowac:) napewno jak wroci z pracy to bezie oki! udawaj ze nic sie nie stalo i juz:) badz usmiechnieta!:) i powiedz mu pozniej tak slodko by cie nie denerowal (bo to ze masz takie humory to nie twoja wina) bo dzidzia wszystko czuje!!!!

hehehe ale mnie teraz rozsmieszylas!!! moj to samo !!! dokladnie!!! a potem chodzi naburmuszony i gada ze jak zwykle to jego wina byla!! hehehe

Mazurek moze masz grzecznego syna.Bo moja corcia jak cos czuje ze my chcemy to za chiny nie chce usnac .W dodatku ona spi ze mna i trzeba ja wynosic .Koszmar bo za jakis czas wraca.Jak bumerang. :laugh: :laugh:

reklama
Do góry