reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
dzieki wam ja tez mam taka nadzieje, to byl pierwszy raz. mam nadzieje ze zdam za drugim bo termin na 20 a od 3 pazdziernika sa drozsze egzaminy i to sporo...teraz kosztuje 94 a pozniej 160-SZOK

Asmodis bedzie oki!!!! tylko sie nie przejmuj i nie schizuj!!!:)

no ceny straszne!! ale co sie dziwic jak benzyna juz tak do gory poszla!!

asmodis na pewno zdasz!!! 20 wrzesień to szczęśliwa data no nie?
magdalenkakol  imprezki fajne ale ta kasa to naprawdę problem. Mam zamiar bardzo dobrze się bawić na tym weselu - napewno najdą  mnie wspomnienia gdyż my mieliśmy wesele w tym domu weselnym achhhhh...... .
No to będziemy działać w przyszłym tygodniu co?? ;D ::)

Jak najwięcej fluidków oczekuję ;D ;D ;D :laugh: ;)

TO PRAWDA Z TA BENZYNA,ALE JAK NIE ZDASZ ZA 3 RAZEM TO MUSISZ WYKUPIC 5 GODZIN JAZDY DODATKOWO, A GODZ WACHAJA SIE OD 25 DO 30. JAK TO WSZYSTKO PODLICZYC TO NIEZLA SUMKA WYCHODZI
MADZIUJKA...MAM NADZIEJE ZE SZCZESLIWA. ZYCZE MILEJ ZABAWY

No niech by tylko cos powiedzieli to ja juz im dam.Z reszta widza ze ze mna nie moga zaczynac. Kiedys jedna zaczela.To sie nie odzywala do mnie przez jakis czas,a teraz jestem najlepsza jej sasiadka.
U mnie to jeszcze ta naturalna antykoncepcja -corka ale z nia tez sobie poradzimy. Moze do cioci pojedzie na noc? :laugh: :laugh:

A niech sąsiedzi wiedzą jak się kochacie a co!!! ;D niech zazdroszczą :D ;D ;D
Mężullo niech przyjeżdza i tyle ;D ;D A tak na poważnie to mój już gada, że zachowuję się jak maszyna i komputer bo tylko gadam jak najlepiej, kiedy i td. muszę się uspokoić. Już to zrobiłam w sumie 8). Nie myśle już tak barzdzo o tym fasolkowaniu choć to nie oznaczacza że mniej chcę bo bardzo chcę! :D

reklama
Macie rację dziewczyny a magdalenkakol ty musisz poczekać aż córunia pójdzie spać i wtedy brać się do dzieła. Ja mam to samo czekam, aż synuś uśnie i do roboty. A tak już koło 21 śpi

Do góry