reklama
Żadne pustki tylko dużo do czytania
Elżbietko - bardzo Ci współczuje. Mnie udało się namówić mojego męża na badanie dopiero dwa miesiące temu (na szczęście wyniki wyszły w porządku). Nie chcę doradzać, ale z doświadczenia mojego wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest spokojna rozmowa z przygotowaniem na ciosy ze strony męża. Faceci zupełnie nie wiedzą jak nam pomóc i przez głupie zdania tylko dolewają oliwy do ognia. Trzymam moooocno kciuki. Słoneczko na pewno wyjdzie zza chmurki
Elżbietko - bardzo Ci współczuje. Mnie udało się namówić mojego męża na badanie dopiero dwa miesiące temu (na szczęście wyniki wyszły w porządku). Nie chcę doradzać, ale z doświadczenia mojego wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest spokojna rozmowa z przygotowaniem na ciosy ze strony męża. Faceci zupełnie nie wiedzą jak nam pomóc i przez głupie zdania tylko dolewają oliwy do ognia. Trzymam moooocno kciuki. Słoneczko na pewno wyjdzie zza chmurki
Elżbietka
mother of two sons&angel
LILITH, wszytskiego co najlepsze i najpiękniejsze z okazji imieninek!! dużej i zdrowej dzidzi
Elżbietka
mother of two sons&angel
jeszcze nie rozmawiałam...i nie weim czy na razie bede...
Margolis, prace idą pełną parą, co? przynajmniej według suwaczka
dziekuje za wsparcie dziewczynki!!
LILITH, to specjalnie dla ciebie!!
Margolis, prace idą pełną parą, co? przynajmniej według suwaczka
dziekuje za wsparcie dziewczynki!!
LILITH, to specjalnie dla ciebie!!
jestescie wspaniale!!!! tak sie bardzo ciesze!!!!
a teraz uciekam do wyrka bo mezus juz kaze!! no i odpoczywac troszke trzeba!! o dziwo napchalam sie jak niewiem(2 male buleczki z pieczarkami i barszzykiem) a teraz zas mi niedobrze...heh
to slodkich snow i upojnej nocy!!!! PAPA!!!
a teraz uciekam do wyrka bo mezus juz kaze!! no i odpoczywac troszke trzeba!! o dziwo napchalam sie jak niewiem(2 male buleczki z pieczarkami i barszzykiem) a teraz zas mi niedobrze...heh
to slodkich snow i upojnej nocy!!!! PAPA!!!
reklama
Podziel się: