reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Ja ide 30 do gina i tak go przycisne ze szok!powiem mu o tych wszystkich innych itd!zreszta to mlodziutki gin i wyluzowany!!! wypytam go o wszystko dokladnie!!!potem wam napisze...chyba ze zapomne!!heh

reklama
heh jak nie przyjdzie jeszcze jutro to zatestuje...zaryzykuje...
ale tak sie boje...mimo iz sie nienastawialam zupelnie na ten miesiac...

to dobrze Margolis...po pierwsze strach ze to cos nie tak jak u dziewczyn...lub ze to po tamtej fasolce sie poprzestawialo....lub ze fasolinka znow odejdzie...:(

dzieki Elzbietko za odpowiedz...moze o to chodzi, zadzwonie tam i sie dowiem na czym to polega.
torbielowate cysty- CO TO ZNACZY?
CZY POWINNAM SIE OBAWIAC?
NAPISZCIE

I@nka pisze:
Witajcie! Ile sie starcie o fasolke?
My to w sumie dopiero zaczeliśmy - tzn mozna powiedziać że drugi miesiąc ale oba bly dziwne bo caly czas w rozjazdach - najpierw ja sama, potem z mężem...no i nie zawsze dalo rade wtedy kiedy akurat:) chcieliśmy i powinniśmy (?) Mam nadzieje że teraz będzie lepiej - jak wróci powakacyjna monotonia...chociaż oczywiście szkoda wakacji!!!

reklama
Do góry