reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

usuneła? Matko co za idiotka szok naprawde. :mad: :mad: Żal mi jej... Co do pragnienia: chce mi sie strasznie pić normalnie pije wode nie szklankami a beczkami :) :)

reklama
nADAIW dobry znak

tak dziewczyny usunela bo nie chciala dziecka wiecie ile sie na tlomaczylam ze po co bylo sie decydowac na sex skoro terazt akie rzeczy robi jej chlopak tez nie chcial zeby usunela ale to zorbila biorac pieniadze od ojca swojegho no bo jak corcia moze ciepriec i jego i ja bym ukatrupila.

Jak słyszę albo czytam o takich rzeczach to aż się trzęsę ze złości. :mad:Zapomniała że seks to nie tylko przyjemności? Czy ona w ogóle zna takie słowo jak "odpowiedzialność"!!!

MAJKA no cos ty.po co odpwoiedzalnosc???? jje tak dobrze jak jest przeciez dziecko by pospulo jje plany zyciowe ktrych nie ma.Maz zabronil mi sie z nia spotykac ale ja chcialm jej pomoc niesety zorbila jak chciala i ukryla to przedemna jej chlopak mi powiedzial a ona dopieor po jakims miesiacu co myslala ze jesem glupia i sie nie dowiem jakas przekonalam meza zeebysmy z nimi pojechali na wakacje i tma sie poklocilismy na dobre i moze dobrze

Po tym wszystkim ten chłopak nadal jest z nią? Boże on chyba też nie chciał tego dziecka skoro tak poprostu może z nią teraz przebywać. To jakiś horror

No to zmartwiłyście mnie :-[ ja boćków ze dwa lata nie wiidziałam i teraz rozumiem dlaczego nie możemy zajść ;) W najbliższy weekend biorę mężusia gdzieś na wieś i szukamy. Jeżeli nie znajdziemy pozostanie nam bociek z Atlasa :p

Oby liczba widzianych bocianów nie swiadczyła o ilości dzidziusiów w brzuszku, bo ja widziałam ostatnio parke boćków :D :D To topiero miałabym niespodzianke. ;) No moniolek nie martw się ja moje boćki właśnie wysyłam do ciebie.

reklama
NADIAW prawdzwy horror.Ten chlopak najpierw mowil ze ja zostawi jak wydobrzeje po (aborcji) a teraz nie wiem czemu z nia jest zastanawialsimy sie nad tym z mezem ale odpowiedzi znalesc nam sie nie udalo.Niekrzyzy ludzie sa zalosni i tyle.

a JESLI CHODZI O BOCKI to ja wteyd widzialam trojke a jakas trojackzow nie mam :p

Do góry