reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

He he no nie wiem czy powiedzieć o forum mojemu >:D jeszcze się wciągnie jak ja, i co wtedy ?? mhhmmm
Zobaczymy :)
U nas szaro i pochmurno.... brrr...zimno :( wczoraj byliśmy na roczku :) świetny bąbel :D zjadłabym takiego na śniadanie :)
pozdrowionka

reklama
Cześć Agnezzz-widzę ,że my to poranne ptaszki.Ja mam dziś i jutro wolne,ale w piątek już brykam do pracy-koniec byczenia ::) Życzę smacznej herbatki ;D

LAna, ale masz fajnie...ja co prawda mam luz ostatnio w pracy bo szef ma tydzien urlopu...ale wolałabym siedzieć w domu niż tutaj przychodzić ;)
Herbatka zaparzona - właśnie się nią ogrzewam :D

uff..Witajcie..jeden wieczorek odpusciłam no i spooooere zaległosci mam-cycolowe..:)
LILITH w większosci to kwaśne/ostre-chłopiec..słodkie -dziewczynka sie sprawdza..Jedna kolezanka ..zajadala sie potwornie..ogóraskami..kapustką kiszoną..pieczonymi dobrze przyprawinymi smakolykam-ur chłopca;)i..a druga..teraz jest w ciazy juz 7 miesiac..bardzo delikatnie do tego typu jedzenia podchodzi..(sama widziałam na weselu;)..Faktycznie codziennie paczuś..slodka bułeczka na śniadanie..obowiakowo codziennie lód..Na weselu nie zjadała całego obiadu..zupy dosc dobrze przyprawinej-ostro -skosztowała-odrzuciła..ale za to ciasta..lody...:)..i Faktycznie..dosc niedawno dowiedziała sie.., ze ma dziewczynke..Mało przytyła..bardziej wybredna jest..(smiejemy sie, zę jak to baby:)..

Dziewczyny co do piersi ;D..no to w koncu może i mi BOzia da cycuchy:)..jestem wysoka..raczej szczupła;)..a co czesto za tym idzie..płaska jak decha;)..takie cytrynki;)..(oczywiscie niepomarszczone:).. :laugh:.i powiem Wam..że jezeli genetyka..dziedziczenie sa..to ja po mojej mamie, niestety nie odziedziczyłam biustu ::) ::)
.Ale w sumie to nie ma reguly tez z tymi bimbalkami..a moze i jest reguła..ale sa wyjatki..Koleżanka..zawsze miała mały biust..w ciazy troszke sie powiekszył..o rozmiar..a po ..wrocil do swoich rozmiarów..

Rozpisałam się..:)

U mnie to cała rodzinka to takie cycolinki i od strony mamy i taty (no oczywiscie mój tatuś nie ma cycolków ;) ) więc co jak co, ale raczej mało wątpliwe było, że ja miałabym "skromny" biuścik....mąż oczywiście się cieszy, ale mój kręgsłup już trochę mniej ;D

O nieeee!!!!! :laugh: :D :laugh: :D..ale jaja..której to facet sie odważył..walkiem go:)!
Ja jak powiedziałąm o takim projekcie mojemu to sie usmiał..teraz jak powiem, ze nie skonczyło się to na gadaniu to posiusia sie ze śmiechu..
Niegrzeczni!..beerboom im w glowie..powini coś w stulu..
babyopiekaprzyżoniewplanowaniustaraniuipielegnacjidzieciczylijaksiewszystkiegonauczyciwykorzenicpiciepiwaprzedTVcalymipopoludniam
;D ;D ;D..po uszach chyba dostane, jak mój kochany maz to przeczyta:)

reklama
ja jestem kilka dni przed...@..cycole większe troszke..i bolą..:(..a wczoraj było extra tulanko..bez zbędnego uwazania:)..a co i tak @..nie ma płodnych..choć i o takich wyj od reguly słyszy się;)

Do góry