reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Elżbietko..znam na to jeden sposób :

ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
wiecie co,wlasnie sobie policzylam, poukaldalam...
no i jak by tak sie udałoo w tym cyklu zjaśc w ciąże... (modle sie o to bardzo), to termin porodu przypadał by na ... moje urodziny!!!
no tak to sam abym nie mogła wyliczyc!!!
moze to jaies dzialanie z gory??

Ja też chcę większe-chcę chcę chcę!!!!! ::) ;D ;D ;D i fasolke też chcę chcę chcę!!!! ;D ;D ;D

no to napewno wkrotce ci urosnie!!! zreszta jeszcze duzo czasu przed toba!!i glaski dla fasolki!!i calusy dla Ciebie i reszty!!

Witam dziewszki w ten nieco ładniejszy poranek niż wczoraj,przynajmniej dziś nie pada i mam nadzieje ,że już nie bedzie i słoneczko zaczyna wychodzić-zapowiada sie ,że będzie ładny dzionek ;D

reklama
A u mnie brzydko jak nie wiem i do tego zimno...siedzę w biurze i nie mogę się rozgrzać, ręce mam skostniałe. CHyba idę zrobić sobie gorącej herbatki :D

Do góry