reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

LILTH powiem ze w sumie i dobrze ze teraz sie wybralam , zbadal mnie rozniez pod innymi wzgledami przynajmniej i wiem teraz ze wszystko jest w porzadku ...a niektorych badan jak wiadomo , w pozniejszym okresie ciazy nie da sie przeprowadzic :)

reklama
Czesc Babeczki! Ciesze sie ze przyrost naturalny rośnie - sama tez chetnie dolaczylabym do Matek - Polek :)
U mnie narazie nic ciekawego sie nie dzieje, piersi bola i objadam sie slodyczami - czyli jak zwykle w drugiej polowie cyklu. W sumie to nawet nie wiem dokladnie na kiedy sie nastawiac na @, bo cos mi sie z cyklem poprzestawialo, sluz pojawil sie dwa dni po skoku temp, to chyba specjalnie zebym za szybko nie poleciala po test ciążowy ;)
Hmmm... pamietacie moze, w ktorym dniu po zaplodnieniu Malenstwo sie implantuje? Bo co mnie ukluje w boku - juz mysle ze to to ;)
Trzymajcie sie cieplo mimo ze pogoda pod psem (ale to nawet lepiej, wygrzewanie sie pod kolderką z Mezuniem sprzyja brykaniu ;) )

Hej dziewczyny pozdraiwam serdecznie nie dawno wrocilam z zakupow z mama bylam pomagalam jej wybrac szafki do kuchni i LUZKO. Teraz jestem zmeczona jak nie wiem.Maluszek o sobie ciagle przypomina na zajeciach w szkole juz wymitowalam znowu :) nie lubi szkoly heh :)

IZABELKA nie smuc sie!!!! glowka do gory nio nio jest juz usmieszek na slodkiej buziuni? pewnie juz to widzialas ale to tak na rozsmieszenie http://www.spokorobi.prv.pl/

MONIQA trzymaj sie i mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz

Ja na obiadek smaze na szybko kielbaskie z serkiem mniem i keczupek do teog mniam mniam i ogoreczek kiszony mniam

LANA my tez chcemy meic dwojkie dzieci:) nastepne za jakies 5 latek :)

m.a.l.i.n.k.a to ja mam to szczescie ze jeszcze nie wymiotuje, jak narazie mnie tylko mdli .... ale jak to powiedzial dzisiaj gin, kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze , jedne odrazu wymiotuja, a inne  moze tylko mdlic , nic poza tym :)

dziewczyny bylam na tej pierwszej wizycie i dowiedzialam sie ze jest 80% szans na to ze jestem w ciazy .... gin juz cos wyczul po badaniu do tego dochadza moje objawy plus test ciazowy :) nie moze okreslic na 100% bo jest za wczesnie ... mam sie zglosic za trzy tygodnie i wtedy juz wiecej sie dowiem... mam jednak dbac o siebie jakbym byla w ciazy, aa i zalecil mi tabletki Prenatal plus kwas foliowy :) ... tak wiec nic nie pozostaje mi innego jak cieszyc sie zyciem i czekac do 28 czerwca ;)

Pozdrawiam  :-*

Witaj-Remeny !!
a my dziś na obiadku bylismy u rodziców..ominął mnie przywilej gotowania:)Jedliśmy rybke po grecku...-pychotka:)

hehe ja juz z mezem jestesmy pewni o bobasku wiec nawet testowanie sobie odpuszcze...tzn zrobie ale wsumie jestesmy pewni ze fasolka jest!!teraz bede umawiala sie do lekarza aby dokladnie pobadal i zrobil mi te badania tak jak mowilas Moniqo!maz zachwycony moimi piersiami!mam juz rozmiarek D!!no a kiedys bylo to B!!
witaj Remeny!!a co do papu to zrobilam sobie ogoreczka z czerwona fasola pomidorem i jajkiem...takiej ochoty nabralam...ale niepowiem na co jeszcze mam po przeczytaniu tego co tu pisalyscie...

LILITH jejQ no to wspanale  :-* zrob zrob badania i dbaj o dzidzie w takim razie :) ...a na co masz ochote :> powiedz ;)?? hihi  :p

reklama
zjadlabym pierogi z miesem lub z truskawkami(moga byc jedne i drugie) , kotleta mielonego z kapusta zasmazana i ziemniakami , frytki , zupe ostro kwasna , kurczaczki z KFC , bigos , frytki , salatke , nalesniki , hamburgera czosnkowego!! heh i chyba nawet wszystko po trochu...mniam!!!ale czekam dzielnie tez na ten weekend bo bedziemy przy okazji swietowac pierwsza rocznice slubu!!!(19.06...ale swietujemy wczesniej) i wtedy idziemy na jakies fajowe papu!! a do tego mam szczescie bo 24 lub 25 idziemy na slub i tez bedzie duuuuzo dobroci!!! za to wogole niemam ochoty na slodkie...az mnie mdli...

Do góry