reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
to super Izabelko!!Aleali milych i owocnych staran!!! no i ja Agnezzz tez okrutnie glodna...tylko jakos na nic co jest w lodowce niemam ochoty...ale takie frytki...mniam...

Wszystkie głodne ..hihi...
A ja wrócę do domu, a tam ni ma obiadu :( Trzeba będzie zakasać rękawy i dopiero zrobić. Dzisiaaj schaboszczak, ziemniaczki i suróweczki ;D

Agnezzz, no to Cie pocieszę, ja też nie mam obiadku i po powrocie z pracy dopiero będę robić: ziemniaczki, ogórek kiszony i pulpety w sosie pomidorowym

czy ktos sie ze mna podzieli?? najlepiej kazda z was po troszku ... :laugh: matko ale mam apetyta...a tu takie prowokacje...

A ja mam dzisiaj na obiade ...yyyy... wilka niewiadomowa  ;D ... od jakiegos czasu chodzi mi po glowie kapusniak i bigos, ale tez chetnie zjadla bym gyrosa z frytkami i surowka .... niom i kurczak opiekany w ziemniakach ...hmmmm..... chyba jednak zrobie gyrosa z frytkami i surowka bo mezus za chwile z pracki wroci a to najszybciej sie zrobi  ;D i az zglodnialam od pisania co bym zjadla ;)

Bylam u gina dzisiaj ... i ... mam przyjsc za trzy tygodnie , bo jeszcze za wczesnie jest zeby cos konkretniejszego powiedziec .... w sumie dowiedzialam sie tyle ze to co on wyczol , plus moje objawy plus test ciazowy dlaje 80% pewnosci ze jestem w ciazy .... mam zachowywac sie tak jakbym byla 100% pewna ciazy , wiec tak sie zachowuje  ;D ... zobaczymy za trzy tygodnie :)

reklama
jaka fajowa wiadomosc!!!ja chyba tez sie do gina pozbieram...moze tez mi tak powie!!hehe:) choc ja juz sama sobie tak czasem mowie...
i smacznego wam zycze!!!

Do góry